merhaba arkadaşlar. daha evvel konularımda belirttiğim gibi düğünüm yakın. kayınvlide tarafım hiç bir şekilde hiç bir şeye karışmadılar. maddi manevi. açıp telefonda ne lazım durum ne olacak diye sormadılar. oğulları değilde komşu çocuğu evleniyo gibi davrandılar.bize otumaya gelirler ama bizden hiç bahsetmezler di düğün nişan vs. acayipler anlıcanız. neyse. hani düğün alışverişine çıkılır ya . o konuda da hiç bir şekilde ses çıkmadı. gelinlik vs alınacaklar. düğüne 1 ay kaldı hala ses yoktu düne kadar. ite kaka çeyizmi gönderdiler başka bir şehre. . tüm dertleri her şeyi nişanlımın başına yıkmak. en son annem aradı düğün lışverişine ne zman çıkılacak diye. telefonda çıkamayız paramız yok deyice şok olduk. çünkü ben gelinliğimi nişanlımla halledicem bunu biliyolar geri kalan 3 parça şey . ve onda tek kuruş para kalmadı diğer şeyleri alsın. halbuki bu aile kendilerinden hiç bir şeyi sakınmayan bir aile. 3000 tltlik buzdolabı aldılar daha 1 ay evvle. nişanlandım 1 hafta sonra evlerini satıp 2 katı fiyatında ev aldılar kreid çekip. yatakalr bazalar ankestre mutfakalr , jakuzili banyo vs sanki yeni gelin ben değilim de kayınvalidem kendine ev düzdü. helali hoş olsun . nişanlıma beni hiç bir şeyden mahrum bırakmadı. ama bu son alışveriş mezvuzu benim de ailemin de kalbini o kadar kırdıki. çünkü hepi topu sabahlık gecelik alıcaktık . topalsan 500 tl eder etmez. çok borçları varmış .. alamazlarmış evlendikten sonra alıcakmışız falan filan. ara buz gibi oldu 2 aile arasında. bir de erkek tarafıda biz de yatak yorgan 1 er tane çıkarırır. dalga geçer gibi 5 tane elyaf yastık yaptık dedi.tanesi 5 tl den. hem de defalrca dediler maharetmiş gibi. bir de diyoalrki ev de yatak çok çocukar sonra gelsin beğendikerlini alsınlar çöpçüyüz sanki biz eski kullanılımış yatakalrını alıcaz onların . babam da çok kırgındı biz kzızmıza çok yastık yorgan yaptık. siz keşke yapmasaydınzı dedi 5 tane yastık . onlarda tamam o zman göndermeyelim dediler :)
nasıl olcak bilmiyorum ama görmek içimden gelmiyo onları yabancı gibiler . üstümüzde hiç emekleri yok . kırgınlığımı nişanlıma açık net şekilde de belittim. oda hak veriyo ama annesi babası sonuçta açıp ta neden ilgilenmiyosunuz diyemiyo. yarın çeyiz düzmeye gidiyorum . nişanlım telle alasmarladık al dedi bizimkilerden. ama bilmyorum ararasammı hiç bişey olmamış gibi olmazmı. aramsam da nişanlım aileme karşı cephe aldın demezmi.. bilemiyorumm.. bu arada düğün alışverişne çıkılmıcak. tek gelin benimdir heralde düğün alışverişi olmayan . deidm ya gelinliğimi biz nişanlımla hallettik diye. o da ben gelinliği bi tanıdıktan istedim . güzel gelinlik.. niaşnlıma kıyamadım . çünkü gerçekten parası kalmadı. bundan sonra alacağı her kuruş borç para banada zarar. sonuçta beraber ödücez borçalrı.
nasıl olcak bilmiyorum ama görmek içimden gelmiyo onları yabancı gibiler . üstümüzde hiç emekleri yok . kırgınlığımı nişanlıma açık net şekilde de belittim. oda hak veriyo ama annesi babası sonuçta açıp ta neden ilgilenmiyosunuz diyemiyo. yarın çeyiz düzmeye gidiyorum . nişanlım telle alasmarladık al dedi bizimkilerden. ama bilmyorum ararasammı hiç bişey olmamış gibi olmazmı. aramsam da nişanlım aileme karşı cephe aldın demezmi.. bilemiyorumm.. bu arada düğün alışverişne çıkılmıcak. tek gelin benimdir heralde düğün alışverişi olmayan . deidm ya gelinliğimi biz nişanlımla hallettik diye. o da ben gelinliği bi tanıdıktan istedim . güzel gelinlik.. niaşnlıma kıyamadım . çünkü gerçekten parası kalmadı. bundan sonra alacağı her kuruş borç para banada zarar. sonuçta beraber ödücez borçalrı.