• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün albümü

rukibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
109
23
48
merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum yakında düğünüm olacak dış çekim yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar biraz bize çok geldi bizde nişanlımla şimdilik fotoğrafları çektirsek sonra albümü kendimiz yaptırsak dedik ama tabi sonradan albüm yaptırmak ne kadara mal olur bilmiyorum. Aranızda sonradan albüm yaptıran veya yaptırmanın maliyeti ne bilen varmı

merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum yakında düğünüm olacak dış çekim yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar biraz bize çok geldi bizde nişanlımla şimdilik fotoğrafları çektirsek sonra albümü kendimiz yaptırsak dedik ama tabi sonradan albüm yaptırmak ne kadara mal olur bilmiyorum. Aranızda sonradan albüm yaptıran veya yaptırmanın maliyeti ne bilen varmı

albumsuz olsa ne olur? fotograflari cektirin, yaptirin. dijital ortamda muhafaza edin. begendiklerinizi yaptirir, cerceveye koyarsiniz. boyle seylere takilmayin.

yani evet bi yönden öyle düşünüyorum bi yönden de bi kere oluyo olsun diyoruz kararsız kaldık:KK43: yani bize albümle beraber 1000TL gibi bir fiyat verdiler piyasa nasıl açıkçası çok bilmiyorum

album ne ki allah aşkına 30 sene öncesinin adeti.

kimsenin de o albümü açıp baktığını sanmıyorum hatta vitrin yapmak gibi görgüsüzlük bence.

ay sorma 11 yıl önce ben evlenirken de dünya para idi

kimse açıp bakmadı zira biz gelen kimsenin eline de al bak diye tutuşturmadık

şimdi koltuğun altında duruyor

yani evet bi yönden öyle düşünüyorum bi yönden de bi kere oluyo olsun diyoruz kararsız kaldık:KK43: yani bize albümle beraber 1000TL gibi bir fiyat verdiler piyasa nasıl açıkçası çok bilmiyorum

albümsüz fiyat ne peki

yani albüm denilen şeyin maliyeti ne kadar olabilir ki taş çatlasın 50-100 olur

ay sorma 11 yıl önce ben evlenirken de dünya para idi

kimse açıp bakmadı zira biz gelen kimsenin eline de al bak diye tutuşturmadık

şimdi koltuğun altında duruyor

bi makinede 36 pozun olduğu zamanlarda olsak tamam da şimdi cep telefonunda saklıyosun herşeyi.

çok istiyosan bastır bi iki tane koy çerçeveye bitti gitti.

tabiki vitrine koymıycam ama dijital ortamda olmasıyla elde olması biraz farklı olduğu için benim düşüncem bu tabiki albüm yaptırmadan yalnız çekime 400 tl diyorlar albüm çerçeve vs herşey dahil 1000 tl oluyor

albumsuz olsa ne olur? fotograflari cektirin, yaptirin. dijital ortamda muhafaza edin. begendiklerinizi yaptirir, cerceveye koyarsiniz. boyle seylere takilmayin.
Aynen!
Bizim evin duvarları fotoğraflarımız dolu mesela.
Fotoğrafları bile kuzenimiz çekti,albümüz de yok haliyle.
En doğal halimizle çok tatlı oldu.

tabiki vitrine koymıycam ama dijital ortamda olmasıyla elde olması biraz farklı olduğu için benim düşüncem bu tabiki albüm yaptırmadan yalnız çekime 400 tl diyorlar albüm çerçeve vs herşey dahil 1000 tl oluyor

600 liralık nasıl bir albüm bu

bütün fotoları mı basacaklar

bizimkinde 10-12 foto var galiba

yeni gelinler daha iyi yol gösterir de fotoların bri kısmını bastırmıştık da kimse açıp bakmıyor bile

ben fotoğrafları kendim arkadaşlara çektirdim
sonra albüm yaptıracaktım
ama baktım ki çok gereksiz
gittim bi güzel albüm aldım
fotoğrafları da 10x15 boyutunda istediğim gibi bastırdım
oldu da bitti
al işte albüm
açıp da bakılmıyo zaten

32-48 boyutunda bir büyük albüm 30 poz var sanırım içinde 2 aile albümü 1 cep albümü bir de tablo veriyorlar ve 1000TL eger çevremde çekicek birisi olsa aslında bende o şekilde düşünmüştüm de bu işlerden alayan hiç taıdığım yok malesef:KK43:

750-1000 tl gayet uygun bir rakam ama iyi bir fotoğrafçı için düşük bir rakam. Kötü photoshop ve saçma fotoğraflara hazırlıklı olun. Albüm istemezseniz sadece beğendiğiniz fotoğrafların belli ölçülerde çıktısını talep edin. Ama fiyat albümler içindeyse gayet uygun. 6.000 tl fiyat veren arkadaşım var.

Dugunumun uzerinden 2 sene gecti. Simdiki aklim olsaydi ne luks bir kuafore giderdim,ne de en iyi album olsun diye o kadar para bayardim.Her sey geldi gecti. İnan bunlari düşün. Her sey bos,az olsun ama guzel olsun.

Back