Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar.Ben dünya para vererek tefal düdüklü tencere seti aldım ama sonra aklım fisslerde kaldı.Sanırım daha iyi.Tefalden kullananlar memnun mu?Bi yakınım tefalden memnun kalmadı ve gitti fissler aldı ben bu sefer iyice kötü oldum(
komsumuz yıllardır basit marka bir düdüklü kullandıgı ıcın budefaa iyisini alıcam die tefal aldı 3 4 defa kullandı baktıkı pişirmio güzel hemen iade etti. bence digerini seç derim
Kesinlikle tefal kızlar yıllarca size sadık bir yardımcı olucaktır bende var vazgeçilmezim oldun kısacık zamanda iyi yemekker pişirebiliyorum. Özellikle davetsiz misafirler için kurtarıcım =)
Kesinlikle tefal kızlar yıllarca size sadık bir yardımcı olucaktır bende var vazgeçilmezim oldun kısacık zamanda iyi yemekker pişirebiliyorum. Özellikle davetsiz misafirler için kurtarıcım =)