- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
ama pilav zaten kısa sürede pişan bir yemek neden onda yapayım ki :)Ben pilava kadar düdüklü de yapıyorum canım o yüzden de düdüklüsüz hayat düşünemiyorum diyebilirim:)
Çok güzel bir soru bunu bende bilmiyorum cevap verin ne olur..Ben de çoook korkanlardanım.ama yine de düdüklümü ilk fırsatta yenilicem.tecrübeli arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Soğanı, biberi,domatesi ,salçayı ve diğer malzemeleri çiğden mi koyup suyunu ilave edip kapatıyorsunuz düdüklünün kapağını yoksa pembeleştirip,kavurup vs.suyunu koyup öyle mi kapatıyorsunuz kapağını ?
Bilmem ben pilavı kısa sürede pistiği için değil de sanırım düdüklü alışkanlığından yapıyorum.... normal tencere setimi neredeyse hiç kullanmıyorumama pilav zaten kısa sürede pişan bir yemek neden onda yapayım ki :)
Mrb.bend karacanin Düdüklü tenceresini kullanıyorum 3yildir çok memnundum son zamanlarda kullanamiyorum havası çıkıyor ya hani sonra üstten ayarını yapıyoruz o esnada fisss deyip üstten hava cikacagina yanlardan çıkıyor suan evimde misafir var më yemek yapsam diye kara kara düşünüyorum kurufasulye yapacaktim çünkü korkumdan başka yemekler yapıyorum :)acaba patlar mi ki yoksa lastiği eskimiş olabilir miKaraca nin duduklu tenceresini kullaniyorum memnunum.. havasi cikmadan acilmiyor zaten patlama durumu yok yani..kisa surede pisiriyor
Hahahaha super düdüklü ile dansBen de korkuyordum ama korku bilgisizliktenmiş. Şimdi aştım resmen ventiline kesik kesik basarak buharini çikariyorum şarkı eşliğinde
En azından korkutmak için alınır o zaman hehe kocam ayağını denk alsın:- ))Düdüklü tencere gerçekten büyük kolaylık, Özellikle de kuru fasulye,nohut vs. tarzındaki kuru baklagillerde.
Kullanma talimatınıda dikkatlice uyduktan sonra hiçbir sorun yasamazsınız canım.
Ddüdüklü ile çok adam korkutmuşluğum vardır çok eğlenceli bi alet benim için
Demin bi mesaj daha yazmışsın onu da burdan cvpliyim bazen yemeğin herşeyini koyar kapağını kapatır direk pisiririm bazen soğan salça biber domates et herseyi kavurur sonra kapatırım ruh halim nasıl isterse:)Bir sorum daha olacaktı.düdüklü tencereden pişirme esnasında hava çıkıyor mu?
Hadi ya keşke ben de bulsam öyle bi eğlence etrafımda herkes kullanıyor maalesefDüdüklü tencere gerçekten büyük kolaylık, Özellikle de kuru fasulye,nohut vs. tarzındaki kuru baklagillerde.
Kullanma talimatınıda dikkatlice uyduktan sonra hiçbir sorun yasamazsınız canım.
Ddüdüklü ile çok adam korkutmuşluğum vardır çok eğlenceli bi alet benim için
Bende açtım düdüklü tencere konusu züccaciyeye taşındı seninki yine daha iiKonuyu hemen de başka foruma taşımışlar ..tavsiye ye gitmiş..ama dert bu resmen dert yani
Tefalin birkaç modeline baktım bende ama dediğim gibi markadan geçtim kullanma korkumu bir yensem iyi olacak
HahahahaBende açtım düdüklü tencere konusu züccaciyeye taşındı seninki yine daha ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?