- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Esse nin markası çok güzel kullanıyorum tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar. .
Ben düdüklü tencere kullanmadım hiç ve açıkçası korkuyorum da..patladığı ile ilgili birçok olay duydum..annem kullanırdı görürdüm eskiden ama ben bir türlü cesaret edip alamıyorum. .
Almayı ćok istiyorum aslında zamandan tasarruf etmek iki saatte pişerken olan yemeği kısa sürede pişirmek harika olurdu aslında.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda..kullananlar memnunmusunuz,bir tehlikesi varmı ve hangi markayı tavsiye edersiniz,birde yemekler güzel oluyormuş öyle?
Teşekkür ederim.Nasıl kullanıldığını bile bilmiyorum düşünün artık. .Esse nin markası çok güzel kullanıyorum tavsiye ederim
Fissler mi patlamış?fissler, ben de çok memnunum.
ancak bir tanıdığın başına da geldi bu olay, Allahtan kendine gelmedi direk.
ancak sanıyorum ki, kullanım talimatlarına tam uymadı o kişi. kendi çok kabul etmediği için bu durumu emin değilim elbette.
Fissler mi patlamış?
Benim de kuzenimin başına geldi yılbaşı gecesi hindi pişirirken patlamış hindi yüzüne yapıştı resmen hastanelik oldufissler, ben de çok memnunum.
ancak bir tanıdığın başına da geldi bu olay, Allahtan kendine gelmedi direk.
ancak sanıyorum ki, kullanım talimatlarına tam uymadı o kişi. kendi çok kabul etmediği için bu durumu emin değilim elbette.
Patlayanlar sadece klasik düdüklü tencereler galiba değil mi? Bende de fissler var, çok güven veriyor, çok relaks kullanıyorum.yok bende fissler var.
öyle anlaşılıyorsa düzelteyim mesajı en iyisi.
bu tanıdığın markasını bilmiyorum ama eski modellerden.
Benim de kuzenimin başına geldi yılbaşı gecesi hindi pişirirken patlamış hindi yüzüne yapıştı resmen hastanelik oldu
Elimde olmadan düdüklü tencereyi mutfakta bir saatli bomba gibi görmeye başladım bende
Ben yurt dışındayım burada bulabilsem keşke offffPatlayanlar sadece klasik düdüklü tencereler galiba değil mi? Bende de fissler var, çok güven veriyor, çok relaks kullanıyorum.
Teşekkür ederim deneyeceğim. .ah ya...
ama işte kullanım talimatına tam uymak gerekiyor.
zaten fissler gibi iyi markalarda, çok basınç durumunda havayı tahliye etmeye başlıyor.
o tarz patlamalar olmuyor. ancak, elbette sen açmaya zorlarsan sıkıntı olacaktır.
bir de minimum ve maksimum su seviyesi var her tencerenin, bunlara uyup pişme sürelerine dikkat edersen sıkıntı olmaz.
ama her durumda sende böyle bir korku varsa, arka ocağa koyarsın düdüklüyü, suyunu tariften birazcık fazla koyarsın. altını kapatınca da, kendi soğumaya bırakırsın.
sorun olmaz.
Aynen..daha dün bu konuyu konusuyordum inan bende korkuyorum daha evimde duduklu yok
Küçükkende çamaşır makine kurutmaya alınırken evden kaçardımhey Allam
BuMerhaba arkadaşlar. .
Ben düdüklü tencere kullanmadım hiç ve açıkçası korkuyorum da..patladığı ile ilgili birçok olay duydum..annem kullanırdı görürdüm eskiden ama ben bir türlü cesaret edip alamıyorum. .
Almayı ćok istiyorum aslında zamandan tasarruf etmek iki saatte pişerken olan yemeği kısa sürede pişirmek harika olurdu aslında.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda..kullananlar memnunmusunuz,bir tehlikesi varmı ve hangi markayı tavsiye edersiniz,birde yemekler güzel oluyormuş öyle?
Bu yeni çıkan emsaninkilr emniyetli duruyo benim düdüklüm olmasa alırdım sanırım bide eski düduklulere göre yeniler daha emniyetli benim bi kere patladı çok ses çıktı odun koptu ama kapağı açılmamış duduklunun tasti sadeceMerhaba arkadaşlar. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?