ay ben sürekli yemek yakarım haftada bir iki, netin başına oturunca unutuyorum, düdüklüde de çok yemek yaktım benimki klasik düdüklü, daha patlatamadım ama azimliyim patlatcam bi günkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım
canım çok geçmiş olsun.dikkatli olmak lazım.ben de kullanıyorum arada ama şükür unutmadım ocakta hiç.ucuz atlatmışsın valla.
geçmiş olsun...annemgilin mahallede komşusunun biri iki defa patlattı bende o yüzdenmidir nedense hiç kullanamıyorum düdüklüyü çok korkuyorum...
benim normal tencere patladı :)) altını çok açmışım tencerenin, kızartma yapacaktım . kapağı da camdı.ne olduysa bir iki dakkada artmış ısısı, ve bommmmm.ben balkona fırladım tabi.her yer tuzla buz.olan 2 dakkada başındayım.kapağı aralık bırakmamıştım.tamamen kapalıydı ondan sanırım.millette hemen camlara çıktı çok kötü ve komikti.allah yaşatmasın kimseye.
Benim annem çok korkar!Bir akrabasının patlamış o yüzden mümkün olduğunca kullanmaz!:1shok:
Düdüklü tencereden bekar zamanından buyana korkarım.Bir komşumuz vardı patlamış bütün mutfak boya gbi yemek olmuş heryere saçılmışş:)Annem çeyize tencere aldı ama ben korkudan 1 kere pişirmedim.Geçenlerde çöpe attım onu kaydirigubbakcemile3
teşekkürler a.s. evet valla aynen korku filmi gibi ben yaşadım olayıkaydirigubbakcemile3geçmiş olsun ya resmen korku romanı gibi nefesimi tutarak okudum sonunda ne olucak diye :)
neyseki size bişey olmamış..geçmiş olsun çok..
çok sağolun a.s. allah korumuş kuzeninizidedüdüklü dikkatli kullanılırsa büyük kolaylık,sizinkiside iyiki kaliteliymiş,yoksa mazallah.....
benim kuzenimde,kızartma yaparken içeride tv ye dalmıştı,mutfak bir güzel yanmıştı,allahtan yetiştiler...tavanda ve fırının yakınlarındaki hasarla kurtuldular....
sizede bol geçmiş olsun....
sağolun sizede geçmiş olsun işte böyle kazalardan rabbim korusun herkesi:Saruboceq:canim buyuk gecmis olsun. ALLAH korumus sizi. benzer bi durum bnimde basima gelmisti fakat ben eski tip düdüklüden kullaniyordum. bi sesle gittim baktim mutfaga ki ne göreyim düdüklü yerde dört dönuyo heryer duman nefes alamiyordum. düdüklü sakinlestikden sonra girdim iceriye fakat gordugum manzara sirf oyle temizlikle duzelicek gibi degildi tavan duvar heryer yag olmustu. o günden sonrada asla ve asla düdüklü kullanmadim kullanmiyorumda.
geçmiş olsun allah kazadan beladan korusun hepimizi düdüklü kısa sürede pişirdiği için yemek piştikten sonra işlerimize baksak iyi olur ama olacakya insanlık hali unutabiliyor insan işte
aman allah korumuş cnaım. verilmiş sadaakınz varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?