DüdüdÜklü Tencereyi Ne Sıklıkta kullanırsınız????

• Konu Sahibi Konu Sahibi marsel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sık kullanırım patates havuç,brokoli sebze filn pişireceksem az su ile yapıyorum
vitaminleride gitmiyo daha lezzetli oluyor

hemen hemen herşeyde kullanıyorumm en çokda et bakliyattakaydirigubbakcemile5

Patates, mısır, nohut, fasulye ve mercimek çorbası dışında kullanmadım. Sebze yemekleri denedim, suyunu kontrol edemediğim için ya çok sulu oldulr yada çok koyu onun için sürekli kontrol edebileceğim tencerelerde yapıyorum sebzeleri.

aranızda yapan var mı bilmiyorum ama eşim düdüklüyü altını kapadıktan sonra hemen soğuk suyun altına tutmanın tencereye zarar verdiğini sölüyo...aşkım diyosa doğrudur :)

düdüklü tencerede pilav nasıl oluyor ve nasıl yapılıyor, deneyen arkadaşlar yardım edermisiniz lütfen:Saruboceq::Saruboceq:

azeri kızı yazmış gfarklı kapakları farklı tencerelere takıyorum diye( uysa bile) buçok tehlikeli arkadaşım bu yüzden çok büyük kaza atlattı...büyük yanıklarla....

ben duduklu tenceremı sadece dolma pısırmek ve parca etı haslamak ıcın kullanıyorum.

imdat arkadaşler ben düdüklüden çok korkuyorum ve ne kadar su konulacak nasıl ayarlanacak hiç bilmiyorum keşke tariflerinizi buraya yaqzsanız.geçen gün kurufasülye yaptım normal tencerede 2 saatte pişmedi,yazın taze fasülyede aynı sorunu yaşıyom.ya ben yemek yapamıyom yada acilen düdüklü almam lazım bana bir kaç püf nokta verin yemekler daha çabuk ve güzel pişsin diye ne yapmalıyımmm

ben duduklu tenceresini cok seyde kullaniyorum
ve o olmadan mutfak dusnemiyorum
norml tencerelerde saatlerce kaynat dur
ben mercimek koftesi, mercimek corbasi, yesil ve kuru fasulye, not, buyuk etli ve sebzeli haslama
daha cok seyde kkullaniyorum
korkulcak bisey yok ben iki kere dusuklu patlartiim oda delogine mercimek kacmis oyuzden
duduklu alcaklara tavsyem kesinlikle kenarlardan kilitli olabnlari alsinlar patladigi zaman bile kapak firlamaz, daha yeni kuru fasulye yemegi yaptim oh mis gibi yarim saatte oldu valla

bende düdüklü tencere sevenlerdenim
şimdi en küçük boyunu almayı planlıyorum
el altında çabucak olsun

duduklu tencere olmazsa olmazimdir mutfakta.kuru fasulyede ,mercimek corbasinda,et haslarken,patates haslarken,yesil fasulyede.....kullaniyorum

ben sadece mercimek çorbası kurufasulye ve nohutta kulanıyodum ama baya bi yerlede kullanıyomuşsunuz siz ya
bende deniycem artık

tefalin clipsoso yıkamak zor geliyoduda ondan kullanmıyodum..
makina içinde baya büyük..

bendede clipso var ama ben her yemekte kullanıyorum desem yeridir. bendeki 8 lt. ama yinede bulaşık makinesine atıyorum elde yıkamak için biraz ağır

Ben alalı bir hafta oldu şu ana kadar başka bir tencere kullanmadım

Back