Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar benim düdüklüde yaptığım yemek iyi olmuyor.suyu ayrı tanesi ayrı gibi.özleşmiyor.düdüklüm şu kapağı yamuk gibi olanlardan.komşum yaptı benimkinde patetes yemeği ounki iyi oldu.ama 1 saat pişirdi.diğer tencerede de ben 1 saat pişiriyorum zaten.ben nerde yanlış yapıyorum.sizler nasıl yapıyorsunuz.
bende yeni yeni kullanmaya başlamıştım zaman açısından gerçekten tasarruf bide çalışıyorsanız ama yeni olduğumdan mıdır nedir eşim her pişirdiğim yemeği beğenirken düdüklüde yapmaya başladıktan sonra tatlarında değişme olduğunu söylüyor geçenlerde kuru fasülye yaptım bütün fasulyeler kabuklarından ayrılmıştı görüntüsü pek hoş değildi yani ama fasülyedenmi yoksa düdüklüden kaynaklandı bilemedim
düdüklü tencere olmayan bir mutfak düşünemiyorum arkadaşlar ne varsa atarım düdüklüye hoşaftan tutun et yemekleri sebze yemeklerine kadar hala normal tencerede kuru fasulye nasıl yapılıyor anlayamadım ben bile düdüklüde suyu mu biter telaşeşi yaşarken yada taze fasulye normal tencerede yapamıyorum düdklüm bozuldu 1 gün bile bekleyemedim eşime dedim ki koş koş benim can damarım bozuldu valla bu gün almazsak yemek yapamm dedim hemen koşa koşa gittim bir yenisini aldım :))))
düdüklü tencere evimin olmazsa olmazı bi çok yemeğimde kullanıyorum sadece kuru fasülye falan için değil sebze yemeklerindede kullanırım çok pratik ve tasarruflu buluyorum a.s.
ben de tefal kullanıyorum.çok memnunum.et yemeklerinde,nohutta,mısır ,patates haşlarken.ama ben sebze yemeklerinde kullanamıyorum.bir kez aze fasülye yaptım.tadı farklı geldiçok beğenmedim.onları normal tencerede pişirmeye devam:)
ben önceleri eski tip düdüklü kullanıyodum.
son bir senedir de sinbonun elektrikli düdüklü tenceresini kullanıyorum.
zaman ayarı falan da var. gayet memnunum.
bakliyat ve et haricinde sebze yemeklerini de düdüklüde yapıyorum ben. gayet de güzel oluyorlar
Ben 1 yil önce cok büyük bir tencere takimi aldim.
Orada iki büyüklükte düdüklü kapagim var.16 cm ve 20 cmlik.
Tencerelerimde bu büyüklükte oldugu icin kapaklari capi uyan
tencelerimin istedigime takiyorum ve kullaniyorum.
Sebze,bakliyat,et olarak her yemegimi pisiriyorum düdüklüde.
Hem zaman hemde enerji tasarrufu ediyorum.
valla ben deçok kullanıyorum tek sorunum çok büyük olması onu yıkamak falan bana çok zor geliyo benim düdüklüm eski düdüklülerden evlenirken yenileri çıkmıştı ama tencere setimin içinde olduğu için tekrar masraf etmek istemedim anneme sana verim dedim yok yok almıyayım dedi hayatında hiç kullanmadı ve çok korkuyo bende evlendiğimde ilk kurufasulye yapıcaktım resmen canım çıktı onu yapana kadar tarife göre düdük ötmeye başlayınca düdüğü indirip ateşi kısıcaksın diyo yaptım onu ama bir süre sonra kendi kendine ses çıkarmaya başladı mutfakla oda arasında mekik dokudum resmen ya patlarsa diye şimdi düşünüyorumda gülücem çıkıyo valla
Düdüklü tencere benim mutfağımın göz bebeğidir.Benim için en önemli şey zamannnn,bu da tasarruf işte.Pilav makarna hariç tüm yemekleri ve çorbaları düdüklüde yaparım
ben nerdeyse tüm yemeklerimi düdüklüde yaparım pratik olarakta çok işe yarıyor ben çok seviyorum düdüklüyü ya hatta ona isim bile koydum ayşe kızım diyorum ona
kızlar bende kullanmayı çok istesemde çok korkuyordum. (annelerimizin düdüklü maceralarını dinledikten sonra özellikle) . tencere takımımda vardı düdüklüm. uzun araştırmalar ve çevremdekilerden aldığım bilgiler sayesinde kullanmaya karar verdim. bende Yastev gibi mutfakla oda arasında mekik dokudum pişene kadar. şimdi alıştım ama her seferinde unutmayayım diye kullanma talimatı elimde sırayla yaparım işlemleri.
ama sanırım benim düdüklüm hava kaçırıyor.ondan dolayı normal sürelerinde daha da fazla tutuyorum pişme sürelerini. ama yine de normal tencereden hızlı oluyor. özellikle et yemeği yapacaksam önce etleri düdüklüde pişiririm. çünkü tencere et pişirmekten nefret ederim saatlerce pişmez çiğ kalır. çalışan biri olduğum için, düdüklü işime yarıyor bu yemeklerde.
korkanlar hadi bi cesaret kullanınnnnn :)
bende çok sık kullanıyorum en son dün akşam çorba yaptım
sebze haşlamak, et pişirmek, çorba pişirmek hepsi çok kolay
en fazla 30 dk sürüyor çok pratik gerçekten bende çalışan bir kadınım
düdüklü tencere en büyük yardımcılarımdan biri mutfakta
düdüklü çok sık kullanıyorum patates haşlıyorum pilav yapıyorum çorbalar 10 dk da pişiyor çok tasarruflu tavsiye ederim ,, günümüz krizinde tasarruf önemlia.s