DüdüdÜklü Tencereyi Ne Sıklıkta kullanırsınız????

• Konu Sahibi Konu Sahibi marsel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hemen hemen her gün kullanırım, hem zamandan hem doğalgazdan tasarruf, büyük kolaylık bence de..........

bu düdüklü olmasaydı napardım bilmiyorum..herbişeyim şipşak pişiweriyo..büyük kolaylık,hem de tasarruf yerimseniben

bir kere komşumuzun evinde patladı gözümüzün önünde nohut
ama eski tip düdüklülerdendi cocuktum o zamanlar
evlenince korka korka kullandım clipsomu
ama bir şey olmadığını görünce :nazar: normal tencere kullanır gibi kullanıyorum
geçen gün de nohutları ve kuru fasulyeleri haşladım düdüklüde buzluğa attım
bakalım nasıl olacak öylesi

Evimde yemek yaptığım günlerde mutlaka elimin altındadır. Çok pratik ve zamandan tasarruf yerimseniben

merhaba acil bilgine ihtiyacım var şuan ocakta fasulye kaynatıyodum düdüklüde pek kullanmasınıda bilmiorum 1 kilo fasulyeye dört parmak geçicek kadar su koydum sonra kapatıp ocağa koydum 10 dk sonra üstünden sular kabardı kapattım hemen soğuk suyun altına acayip sesler çıkartmaya başladı korktum ne yapmam gerekiyor soğuduktan sonra suyun u azaltıp tekrarmı ocağa koymam lazım

öncelikle merhabalar herkese :)))
bende düdüklü korkusu olanlardanim.sinbonun elektrikli düdüklüsünü aldim ama kullanamadim.bilgisi olan varsa lütfen yardima ihtiyacim var.....

sedacim msj yazdim sana prfofilinr bak istersen..ama yneden yazayim,saniri msen suyunu cok koymusun..yeniden dene biziy olmaz canim.birde tencereden ses geldikten sonra o ustundeki dudugunu indirdin insl,.dimi? clipsolumu tenceren?

soteler hariç her yemekte bende kullanıyorum. tefal clipso düdüklü, buzlu tüm tavuğu bile 20 dakikada pişiriyo nerdeyse.

cnm ya soğuttum kapağını açıp suyunu döktüm tekrar koydum ocağa yine taştı acaba bir kilo koydum fasulye o mu fazla geldi akşamada az kaldı yaaa :( ocaktan ,ndirdim tekrar soğutuyorum poooof clipso değil buarada eski tiplerden

Annem evlenmeden önce bana jumbo'nun otomatik kapalı düdüklüsünü almıştı.
O zamanki aklımla söylenmiştim, buna tonla para verilir mi diye ama harika bir aletmiş..
Sebze yemeklerinde ve kırmızı etlerde (özellikle dana eti) kullanırım.
Kesinlikle hem gazdan hem zamandan tasarruf;)

sonunda oldu pofff ne gündü :D yaaa yetişmez die korktum sanırım suyu fazla kaçırdım bundan sonra suyu daha da az koyucam kızlar halimi bi görseniz gülerdiniz her kapağı açışımda bismillah bismillah korka korka açtım şükür bununda üstesinden geldik :D

:1rolleyes: Fena halde korksamda kullanıyorum mecburen .

Yanına sakına sakına yaklasabiliyorum vb. kaydirigubbakcemile3

ben hemen hemen bütün yemeklerimde kullanıyorum hem zamandan hem yakıttan tasarruf sağlıyorum
hemde yemekler kendi suyu ve lezzetiyle piştiği için harika oluyor
kulllanımına biraz dikkat ettikten sonrada korkulacak birşeyi yok
herkez kullanmalı

[Düdüklü tencerem evde olmazsa olmazlarımdandır.:CüvCüv:

ben az kullanıyorum ya kuru fasülye yaparken , mısır pişirirken kullanıyorum sadece

merhaba
Ben bu düdüklü tencereden oldum olası korkmuşumdur ama evlenirken bi tane tefal aldım..çok ağır ve kullanışsız geldi bana..yıkaması bile zor..bide tam ayarlayamıyorum pişme sürelerini..suyunu.. vs
hangi markaları önerirsiniz ve nasıl kullanıcam..bi fasulye yapmıştımdaaa....:) 3 kez su koyup kapadım..ayarlaması çok zordu..

:ecrin_bebek:bende düdüklü tenceresi ile mutlu olanlardanım... tefal kullanıyorum.. arkadaşın biri tefal pahalı ne farkı var yazın demiş.. evet tefal biraz pahalı ... ama kapak açıp kapaması yıkaması kolay...210 ytl ye almıştım.. uzun bir süre alıp almamakta kararsız kalmıştım fiyatı yüzünden .... ama aldığıma hiç pişman olmadım...bence o parayı ediyor...şakkıdı

maalesef düdüklü tencereden hep korkmuşumdur ama şimdi tefal clipso control araştırıyorum satıcı kesinlikle buharı çıkmazsa açılmaz diyorsa da ben yine korkuyorum üstelik zaman ayarlı saati ayarlıyorsunuz son çıkanlardan
yıllardır normal tencerelerde yemek pişiriyorum tabi uzun zaman alıyor kara kara düşünüyorum tefal clipso control alsam kullanır mıyım diye :uhm:

Nerdeyse bir çok yemeğimi yaparken kullanirim.çünkü çalişan bir bayanim ve zaman benim için çok önemli

Back