DüdüdÜklü Tencereyi Ne Sıklıkta kullanırsınız????

• Konu Sahibi Konu Sahibi marsel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

marsel

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben düdüklü tencereyi tüm yemeklerimde kullanıyorum....

et -sebze yemekleri hepsinde kullanıyorum....

sebze yemeği 15 dk pişiyor...

et yemeği 20-25 dk'da hazır...

patatesleri 10 dk haşlıyorum...

böylelikle büyük tasarruf sağlıyorum....

yemeklerin lezzetinde hiçbir değişim olmuyor....

Düdüklü tencereyi kullanmayı çok istiyorum ama korkuyorum
Annemden geçti sanırım o da korkardı
Çalışanlar için yada vakti az olanlar için çok kullanışlı dimi Marsel

Evimde yemek yaptığım günlerde mutlaka elimin altındadır. Çok pratik ve zamandan tasarruf yerimseniben

Nerdeyse bir çok yemeğimi yaparken kullanirim.çünkü çalişan bir bayanim ve zaman benim için çok önemli

evet zaman ve ekonomik açıdan büyük tasarruf sağlıyor.....

et yemeklerinde kesin kullanırım bide kurufasulye ,nohutta... mısır haşlarken kullanırım.......

aarkadaşlar sebze yemeklerinde yemeğin tadı değişmiyor mu?
tariflerde de kısık ateşte diyorlar mesela onları ne yapıyorsunuz.
ben et pişiriken kurufasulye ve nohutta , mısır haşlarken kullanırım.

Hemen hemen her gün..çalışan bayanların kurtarıcısı..:sm_cool:

kuru bakliyatlarda,mercimek corbasinda ve kizimisi-beyaz ette kesinlikle kulanirim..

bende kışın daha yoğun kullanırım yazın mısır felan haslıyorum.aslında clıpso hem daha ufak hem daha pratık ama cok pahalı gelıyor bana bi tencereye 350 lıra veremem.

bu arada benim tencerem tefalin clipsolu olanindan ama iki seferdir hani üzerindeki yukari cikan düdük gibi sey cikmiyor..acaba icine bisiymi kactiki diye baktim iyice yikadim temizledim ama o bilindik fiff sesi yüksek olarak duyulmuyor..sizce neden olabilir?

birde lastigini 4 yildir hic degistirmedim ben acaba onu degissem faydasi olurmu?

bilen varsa yardim edin kizlar.

Düdüklü tencereyi kullanmayı çok istiyorum ama korkuyorum
Annemden geçti sanırım o da korkardı
Çalışanlar için yada vakti az olanlar için çok kullanışlı dimi Marsel

korkmana gerek yok canım dügmesini kalrıdıktan sonra havasını cıkar ve suyun altında tutup sogutman gerek sonra aca bilirsin yeterki havasını cıkar patlama olmaz
heleki şidiiki düdüklülüerde hiç birşey olmaz
bende cok kulanırım düdüklümü eski şimdiki tefeller cok güzel

bende çok sık kullanıyorum hemen hemen her yemeği düdüklüde pişiriyorum benim tenceremde tefal clipso

tefal düdüklünün emniyetli olması dışında diğerlerinden farkı ne.dana kısa zamandamı pişiriyor daha mı lezzetli.biraz fazla tuzlu geliyor bana gerçekten o paraya değer mi:uhm:

Ben de kullanırım sıklıkla. Et ve tavuk, nohut, yazın taze fasulye, mecimek çorbası hep düdüklü tencerede pişiririm. Hem zamandan hem tüpten tasarruf. Kesinlikle öneririm.

annem korkuyor. ben de korkuyorum ama tencereden değil annemden kaydirigubbakcemile3 kendisi yemeği ocakta unutmada, yakmakta ustadır. tavana yumurta yapıştırmışlığı bile vardır. amatör değil yani, oldukça iyidir işindekaydirigubbakcemile3

şaka bir yana, haliyle dalgın insan olunca ve de eskiden patlama haberlerini çok duyardık. bir türlü cesaret edemiyoruz. diyorum 60 yaşına gelmiş anneciğim düdüklüsüz, varsın öyle devam etsin, bir de onun heyecanını yapacağına. Bazen de diyorum alsam da ben mi kullansam sadece, hoş o zaman dolapta durur kalır o tencere. ben anca pratik, ıvır zıvır yapıyorum çünkü evde:utangac:. evliyken soğuma gelmişti mutfaktan-tatlicadiarzu-

duduklu tencerem benim mutfaktaki en buyuk yardimcim diyebilirim:CüvCüv:ama son zaman larda yasadigim bi sorun var hazir konu varken bende sorayim sizlere duduklu tenceremde yemek pisirirken dudugu kalkmiyo,,yani hani piserken biraz buhar disari cikarya bende olmuyo son zamanlarda acaba tehlikelimidir...........hani bazen duduklu tencere patlarya bendede olmasin oyle......:1shok:........pisiriyom gene ama:uhm:

düdüklü tencere olmasaydı pratik mutfaklarda olmazdı herhalde.özellikle kemikli et konusunda süper

Back