Düdingen isviçre

BEYAZKAYIK

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
61
0
34
Arkadaşlar biliyorum imkansızın peşine düştüm ama ben İsviçre Düdingen'de yaşayan bir arkadaş arıyorum.Ya da en azından orada bir yakını olan.Benim için çok çok önemli inanın.Yuvam yıkılmak üzere.Sebepde orada yaşayan kahrolası bir İsviçreli kadın:44:

Geçmiş olsun çok üzüldüm.
Derdinizi açarsanız yardımcı olabiliriz belki destek anlamında

Çok teşekkür ederim.Benim eşim İsviçre'de yaşıyor.Benimle evlenmeden önce bir kadınla ilişkisi varmış.İşin kötüsü ben evlendikten sonra da kadın yılan gibi evliliğimin üstüne çöktü.Ne yaptıysam eşimi o kadından kurtaramadım.Tabii eşim iyi demiyorum.Zaten boşanma davası açtım.Telefon kayıtlarından kadının düdingen de oturduğunu öğrendim.Kadın bir villada oturuyor.Oraya eşim sık gidiyor olmalı.Çocukları olma ihtimali var.O yüzden o çevrede oturan biri öğrenebilir diye düşündüm

Bosanma davasi acmissin iste ne diye dusuyorsun pesine? Gorsen ne olur , konussan ne olur.Bir ara Fransiz diyordun. Kadinin bir villada oturdugunu nerden biliyorsun ayrica. Sorular sorular. :KK52:

Bosanma davasi acmissin iste ne diye dusuyorsun pesine? Gorsen ne olur , konussan ne olur.Bir ara Fransiz diyordun. Kadinin bir villada oturdugunu nerden biliyorsun ayrica. Sorular sorular. :KK52:

Ne deseydim eşimin yaşadığı o küçük kantonun adını mı yazsaydım? Fransızca konuşulan bir kanton olduğu için kadına da Fransızca yazacağımdan Fransız dedim.Senin de eşin üzerine bıçakla yürüyen tedavi gören bir hasta olsaydı burada kabak gibi eşinin yaşadığı yeri yazmaya cesaret edemezdin.Gelelim ne diye düşüyorum peşine.Boşanmak dilekçe vermekle olmuyor.Cehennemin dibindeki adamın yediği naneleri öğrenip belgelemek zorundasın.O pis gudubetin neyini merak edeyim?Çok merak ettiysen söyliyeyim inek gibi bir kadın.Merak ettiysen yine söyliyeyim ben de tahmin ettiğinden çok daha hoş ve gencim.Ve yine söyliyeyim araştırmacı kariyerimde olduğu için bazı şeyleri ben kolay bulurum.Alim olmadan da telefonunu bildiğin insanın evini şak diye bulursun.Dünya telefon rehberinden adresi alır uyduda evi görürsün.Hem belki o zaman:KK52: daha şenlenirsin.

Ne deseydim eşimin yaşadığı o küçük kantonun adını mı yazsaydım? Fransızca konuşulan bir kanton olduğu için kadına da Fransızca yazacağımdan Fransız dedim.Senin de eşin üzerine bıçakla yürüyen tedavi gören bir hasta olsaydı burada kabak gibi eşinin yaşadığı yeri yazmaya cesaret edemezdin.Gelelim ne diye düşüyorum peşine.Boşanmak dilekçe vermekle olmuyor.Cehennemin dibindeki adamın yediği naneleri öğrenip belgelemek zorundasın.O pis gudubetin neyini merak edeyim?Çok merak ettiysen söyliyeyim inek gibi bir kadın.Merak ettiysen yine söyliyeyim ben de tahmin ettiğinden çok daha hoş ve gencim.Ve yine söyliyeyim araştırmacı kariyerimde olduğu için bazı şeyleri ben kolay bulurum.Alim olmadan da telefonunu bildiğin insanın evini şak diye bulursun.Dünya telefon rehberinden adresi alır uyduda evi görürsün.Hem belki o zaman:KK52: daha şenlenirsin.

Hey hey bana atarlanma ! Ben adam gibi dusuncemi yazdim, sen su yazdiklarini bir kez daha oku bakalim hosuna gidecek mi. Bir an once tedavini ol cunku hic iyi gorunmuyorsun. :KK50:

X