Dudak Makyajı Dudaklarm ok dolgunn

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
saol aslıcımmm :KK43::KK43:
valllahi övgü falan değil niyetim ya öyle anlıyolar sanırımm övgü almak istesem dudak resimlerine eklerim ama benim derdim olduğu için buraya ekledim:KK43::KK43:
kızlar lütfen yanlış anlamayınn..
asooo siliyim canım ya ben bu resmii tepki alcaz heralde:KK43::KK43:..
nasıl siliniyo ki bu

hayır bitanem nie siliyomuşssun..silme..inanmıyanlar olabilir bu çok normal,çünkü gerçekten herkezin istediği dudakların var..ben sana inanıyorum...burası herkezin yorumuna açık bir platform ve zıt düşünce olması çok normal tatlıma.ssen sıkma canınıyerimseniben
madem resim yüklemeyi öğrendin yürü bakim ben,m topicekaydirigubbakcemile

kız sorma bende bu arada resim yüklemeyi blog yapmayı hatta rep olayını falan öğrendim,üstelik öyle öğrendimki bilmeyenlere bile ben bilgi veriyorumsırnaşık sırnaşık şey
çözüm neymiş bacım söyle bakemşakkıdı

:KK70::KK70: aferin kıssss aslıı becerdinn sendedelikafadulden
bende öğrendim çok şükürr bide silmeyi öğrenmeye çalışcam artıkınn):)

Şaka mı yapıyorsun can ,fıstık gibi dudaklar ın var maşaAllah Rabbim sana bol ihsan etmiş bu kısımdan..Elh..
Benim bebişimin de dudaklar doğuştan silikonlu ,mubarek..
Ben de tam aksi incecik kiçi kiçi duduşlar var..
Bence yüz şekline uygun düşmüş sadece alt tarafı gözüküyor ama yine de güzel...
Neden seni bu kadar rahatsız ediyor ki arkadaşım?
Miillet milyonlar bayıyor dudak silikonu için

yaaa cok sanslisin ben dudaklarimin dolgunlasmasi icin neleri vermezdim:KK70:
saol canımm:) değişelimm istersennn yanii ben isterimmkaydirigubbakcemile2

Şaka mı yapıyorsun can ,fıstık gibi dudaklar ın var maşaAllah Rabbim sana bol ihsan etmiş bu kısımdan..Elh..
Benim bebişimin de dudaklar doğuştan silikonlu ,mubarek..
Ben de tam aksi incecik kiçi kiçi duduşlar var..
Bence yüz şekline uygun düşmüş sadece alt tarafı gözüküyor ama yine de güzel...
Neden seni bu kadar rahatsız ediyor ki arkadaşım?
Miillet milyonlar bayıyor dudak silikonu için

çok saol libyanacımm valla sizlerden aldığım desdekle artık kafama takmıyorum eskisi kadar:eek:

dudakların süperrrr güzellikteee. çok beğendimm.birsürü insan benimle aynı fikirdedir.:)

yani bu kemersiz burnum var ,kemerli burun istiyoruma dönmüş :):):) dudakların 10 numara hiç takıntı yapma.

Benim bi arkadaşım var dı ortaokulda dudakları resmen pembeydi anormal pembe ve asla ruj yok derdi hem dudak kalemi hem de rujun var gibi duruo tabi aksini iddia edemem sen ne dersen o ama görünen köy de kılavuz istemes ayrıca şükretmek lazım. Oturup bi düşünüp ben bunun takıntı haline getirdim ama NEDEN? nedir eksik olan diye....

yavriim ne gözell dudakların var öleee senin :jeyyar:
şaka maka benm dudaklaımda dolgun canm benm,hatta braz daha dolgun dursun diye sevgülümün yannda büzüyom :asigim: ince olunce ne etcen boşver yaa takma kafana 10 numara dudaklarn var bak cidden diyorum duygucum yerimseniben

ya niye dert ediyosun ki,benim dudaklarım seninkilerden daha dolgun ama ,daha da dolgun olması için uğraşıyorum,tek rakibim angelina jolie :) boşver kardeşim,millet dünyanın parasını veriyoda böyle güzel olmuyo,sen Allah a şükret.

Bnce bi insanın dudaklarını inceltmek istemesi cok sacma. Ayrıca üst dudagında inceyms ztn millet üst dudagı kalınlastırmak icin ugrasıo. Bna inandırıcı gelmedn cnm.

Son düzenleme:
sen angelina jolie yi izlemiyorsun galiba. kim dudaklarının dolgun olmasından şikayet ederki ? bütün erkekler dolgun dudakları sever. çünkü daha seksi dururlar. ve herkes dolgunlaştırmak için tonlarca para dökerken...bence bununla övünmelisin ! ve dudaklarının dikat çekmesini istemiyorsan ruj sürmemelisin sadece bir parlatıcı yeterli olabilir

ayrıca fotoğrafına şimdi baktımda madem küçültmek ve dikkat çekmesini istemiyorsun buna karşın ruj sürmüşsün ! ? gerçekten anlıyamadım

benimkilerde dolgundur ama hiç şikayetim olmadı:sm_confused:tam tersi severim dudaklarımı...bir parlatıcı bile sürsen güzel durur....genç kızken uçuk pempe,şeftali pempesi parlatıcı sürerdim...yaş ilerledikçe koyu renklerde kullandım ama koyu renk sürünce dudak çizgimin içinde kalmasına özen gösteririm o kadar...:sm_confused:yanlış anlaşılmasın dolgun ve hatlarıda düzgün olduğu için çok dikkat çekmesin diye yaparım onuda....:kedi:23_24 sene önce gençkızken bir ara fuşya pempe rujlar çok moda olmuştu...bende aldım bir güzel sürdüm ...tenimin rengi ile de çok yakışmıştı dudaklarda güzel olunca bayağı dikkat çekici olmuştu...o gün çarşının ortasında bir laz uşağı gözümün deliğine baka baka "oy oy oyyy asulayumm o dudaklara"diye bağıra bağıra laf atınca rezil olmuştum:kedi:ilk fırsatta ruju silmiş bir daha da sürmemiştim...ama içimde kalmıştı vallahi:roflol:öyle hoşuma gitmiştiki rujun rengi....netekim dolgun dudak iyidir...:kahve:

nude ve parlak olmayan rujlar kullanırsan dudaklarını oldugundan kucuk gosterebilmen mumkun ...bazen insan kendisinde olamayanı ıstiyor ...bence sukret gayet hos dudakların var ...

sen bizimle dalga mı geçiyosun ya dudakların dolgun muş falan fişman git alla aşkına ya :eek:

X