Dudak Makyajı Dudaklarm ok dolgunn

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

duyguud

HeR şEy çOk GüZeLL.......
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
957
7
sm kızlar ya bana yardım edin dudaklarım çok dolgun ve sevmiyorum hiiçç ince dudaklılara özeniyorum küçültmek için doğal bi yöntem varmı lütfen yardım makyajla küçült diyebilirisniz ama makyaj yapmam pek normalde küçük olmasını istiyorum offf offf niye küçük dudaklarım yok kii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

güzelim aslinda memnun olmalisin, herkes dolgun dudak ister yaptirir vs, dolgun dudaklar daha estetik daha hos duruyor hem bence bu düsünceye alistir kendini, kendine güvenin gelsin, ince dudakli kadinlar herseyi deniyorlar dolgun olmasi icin, bence hic kafani takma

Dolgun dudakları ince göstermenin tek yolu koyu renk ruj sürmektir, makyaj yapmıyorum diyorsun ama://

en güzel dudaklar dolgun olanlarıdır canım benmde üst dudam ince bnde üst dudamı sevmem

herkes sahip olduğunun tersini istiyor iştea.s
inceltmeye çalışma tatlım boşver
kıskandır ince dudaklıları hattahihoyyyt

resim koycamm ama nasıl koyulduğunu bilmiyorum kii çok denedim ama olmuyoo yapamıyorumm:KK43::KK43:

mrb kızlar mrk ediyodunuzz dudaklarımın dolgunluğunu bendee sonunda öğrendim ve koydumm:)::)

Eklentiler

• $07042009504-001.jpg
    $07042009504-001.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 89
okadar dolgun değil ki cnm rahatsız edecek bi görüntüsü yok gayet normal ve iyi duruyolar.

saol canım ama işde takıntı oldu mu oluyo bi insanda çok tşk yinede:):)

duygu seni gebertirim:mymeka:
hatuna bak ya taş gibi dudakları var bide nankörlük yapıyo:eek:klava:
hayatım maşallahın var çok sexi dudakların gerçekten:jeyyar::nazar:kıymetini bil,millet (bende dahil)senin gibi olsun istiyo hatta uğraşıyo..şükret bence bu arada resim yüklemeyi öğrenmişssin efferim:teytey:

duygu,yevrum hem şikayet etmişssin hem kalemle kontür çizmişin ne iş:))yok deme dudak kalemi kullanmışssın..böyle yaparsan daha dolgun gözükür ama yine söylüyorum dudaklaın çok güzel:lepi:

var var çaresi varrrr ne yapıcan biliyonmu dudaklarını geceeee sımsıkııı bantlarla batlıcann onlar sabah kalkınca sönüşcek... töbe töbe... Valla gerçekten takıntınmı varrr yoksaaa övgü mü almak istedin dolgun dudaklarınla bilmem ama çoook rahatsızsan dudağı dolgunlaştırdıkları gibiii büyük dudağıda küçültürler...
Hayy allahımm ne günlere kaldık derde bak.

sırnaşık şey:roflol::roflol:sırnaşık şeykoptum ya..

duygu seni gebertirim:mymeka:
hatuna bak ya taş gibi dudakları var bide nankörlük yapıyo:eek:klava:
hayatım maşallahın var çok sexi dudakların gerçekten:jeyyar::nazar:kıymetini bil,millet (bende dahil)senin gibi olsun istiyo hatta uğraşıyo..şükret bence bu arada resim yüklemeyi öğrenmişssin efferim:teytey:
saol canım ya nankörlük değilde işde insan gerçekden bazen rahatsız oluyo ne yazikkii...
evet canım saolsun kkdaki bazı kızlar çook yardım ettiler sonunda çözdümmm..
sen nasılsın cnımmm buarada hiç görükmüyonnkötükedihüso

var var çaresi varrrr ne yapıcan biliyonmu dudaklarını geceeee sımsıkııı bantlarla batlıcann onlar sabah kalkınca sönüşcek... töbe töbe... Valla gerçekten takıntınmı varrr yoksaaa övgü mü almak istedin dolgun dudaklarınla bilmem ama çoook rahatsızsan dudağı dolgunlaştırdıkları gibiii büyük dudağıda küçültürler...
Hayy allahımm ne günlere kaldık derde bak.

saol yorumun için barbicimm:):)
sana yenin edebilir övgü falan umrumda değil inanki ...
ben sadece rahatsız olduğumu dile getirmek istedim okadar zaten başdada resim yüklemeyi bilemzken ben bu konuyu açmışdım:::):)
yanlış anlama lütfenŞeniz

kızzzzzzzzzzzz aslı vala billla bitane bile ruj muj kalem falan yokkk yemin ederim bacım yaa hem dolgun duruyo hem niye kalem çekimm töbe töbeee.....

kız sorma bende bu arada resim yüklemeyi blog yapmayı hatta rep olayını falan öğrendim,üstelik öyle öğrendimki bilmeyenlere bile ben bilgi veriyorumsırnaşık sırnaşık şey
çözüm neymiş bacım söyle bakemşakkıdı

Dudakların ince'de değil dolgunda değil bence.
Normal kalınlıktalar abartmanı gerektirecek bir durum göremedim ben.

vallamı la:1shok:
resmen kalem var gibi..duble maşallah kızım sanadelikafadulden
bence gerçekten şükret hayatım ben çok beğendim dudaklarını övgü olsun die demiyorum aslada demem zaten..

X