Dudak Makyajı Dudaklarım çok kalın..

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

umutkubra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
206
1
aslında herkes çk begenio dudaklarımı bnde begeniorum ama ruj süremiorum... ince dudaklıları bu yüzden çk kıskanıorum ruj sürünce dudaklrım ben burdayım diye bagrıo resmen .. dudaklarıma hangi renk ruj sürsem kalınlgı ön planda olmaz ki?

evet koyu renk küçük gösterir
ama bence şükret ince dudak hiçbizaman güzel durmuyor benimde ince..
senin sevgilin yaşadı desene

oda öle düşünüo ya şükrediorumda makyajı ne gzl yapıosun ama ruj süremiosun o kötü oluo

cnm öle sürnce aynı blnt ersoyun dudagı gbi oluo heveslendm aldm kaç tane de koyu renk rujum vr

ay evet yaa öle durur
bence sen gönlünden ne geçiosa onu sür boşver yaaa okadarda değildir yaa millet dönüp bakacak kadar
ben senin yerinde olsam herşeyi sürerdim

bence parlak rujlar değil mat rujlar tercih et parlatıcı kullanma. mat ruj her zaman daha şnce gösterir dudakları

diğer mesajları okumadım ama şikayet yok, kalın dudak harikadır ama geç kalmış bir tavsiyede olsa nude renkler, dudak rengine yakın bknz: angelina jolie

diğer mesajları okumadım ama şikayet yok, kalın dudak harikadır ama geç kalmış bir tavsiyede olsa nude renkler, dudak rengine yakın bknz: angelina jolie

aynen bunu diyecektim.angelina jolie'nin bir açık renk sürmüş haline bir de koyu renk sürmüş haline bakarsan anlarsın,koyu renk güzel,dudaklar zaten güzel ama sanki yüzü sadece dudaktan oluşmuş gibi bir görüntü vermiş.senin de dudakların kalınmış,kalın dudak dikkat çeker,birde koyu renk ruj sürersen daha da dikkat çeker.bence açık tonlarda,simsiz rujlar tercih etmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…