Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslında herkes çk begenio dudaklarımı bnde begeniorum ama ruj süremiorum... ince dudaklıları bu yüzden çk kıskanıorum ruj sürünce dudaklrım ben burdayım diye bagrıo resmen .. dudaklarıma hangi renk ruj sürsem kalınlgı ön planda olmaz ki?
ay evet yaa öle durur bence sen gönlünden ne geçiosa onu sür boşver yaaa okadarda değildir yaa millet dönüp bakacak kadar ben senin yerinde olsam herşeyi sürerdim
aslında herkes çk begenio dudaklarımı bnde begeniorum ama ruj süremiorum... ince dudaklıları bu yüzden çk kıskanıorum ruj sürünce dudaklrım ben burdayım diye bagrıo resmen .. dudaklarıma hangi renk ruj sürsem kalınlgı ön planda olmaz ki?
diğer mesajları okumadım ama şikayet yok, kalın dudak harikadır ama geç kalmış bir tavsiyede olsa nude renkler, dudak rengine yakın bknz: angelina jolie
diğer mesajları okumadım ama şikayet yok, kalın dudak harikadır ama geç kalmış bir tavsiyede olsa nude renkler, dudak rengine yakın bknz: angelina jolie
aynen bunu diyecektim.angelina jolie'nin bir açık renk sürmüş haline bir de koyu renk sürmüş haline bakarsan anlarsın,koyu renk güzel,dudaklar zaten güzel ama sanki yüzü sadece dudaktan oluşmuş gibi bir görüntü vermiş.senin de dudakların kalınmış,kalın dudak dikkat çeker,birde koyu renk ruj sürersen daha da dikkat çeker.bence açık tonlarda,simsiz rujlar tercih etmelisin.