• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudaklarda şişlik

Yasemin_ce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
13
3
1
35
Hanımlar dün birden iç dudaklardan birisinde büyüme ve sertleşme oldu. Bildiğiniz uzadı ve sertleşti. Doktora gidemedim daha. Mesaj attım mantar kremi kullan, geçmezse gel dedi. Ciddi bir şey olabilir mi, başına gelen duyan var mı?

Hanımlar dün birden iç dudaklardan birisinde büyüme ve sertleşme oldu. Bildiğiniz uzadı ve sertleşti. Doktora gidemedim daha. Mesaj attım mantar kremi kullan, geçmezse gel dedi. Ciddi bir şey olabilir mi, başına gelen duyan var mı?
Mantar için kaşıntı yanma kızarıklık olmaliydi vajinanda...
Var mı öyle bişey yada ağrılı cinsel iliski

Kaşıntı var biraz. Doğum yapalı 3 ay oldu daha cinsel ilişki yaşamadık. O yüzden bilmiyorum. Ciddi tehlikeli bir şey olabilir mi diye endişe ettim

Kaşıntı var biraz. Doğum yapalı 3 ay oldu daha cinsel ilişki yaşamadık. O yüzden bilmiyorum. Ciddi tehlikeli bir şey olabilir mi diye endişe ettim
Doktorun bir ilaç önerisinde bulundu ise kullan kasimamaya özen göster muhakkak pamuklu iç camarisi kullan bir iki güne normale döner ins

Back