Arkadaşım dudak üstümü iple aldı bugün ve aynaya bakyım kızarıklık geçti ama kenarlarda ip izleri var çizgi çizgi kremle masajladım ama geçmedi
İz kalır mı yoksa geçer mi lütfen cevap verinn :2:
Arkadaşım dudak üstümü iple aldı bugün ve aynaya bakyım kızarıklık geçti ama kenarlarda ip izleri var çizgi çizgi kremle masajladım ama geçmedi
İz kalır mı yoksa geçer mi lütfen cevap verinn :2:
cnm ne ıple ne cımbızla sakın aldırma almada onerım agda benım sureklı gıttıgım kuaforum de agdayla alırsak her gelısınde ama cımbızla vs seylerle almayı kesesen ızler yok olur dedı dedgı gıbı de oluyo artık yavas yavas ızım gıdıyo benım de bıyık kenarımda grı ız olustu tuy ızı yanı ala ala agdayla aldırdırdım uc hafta oluyo artık yok ız mız
Benim kuaförümde ağdayla almayın dedi asıl o zararlıymış bence iple filan aldır izler geçer zaten. Sanırım tene göre değişiyor bende öyle bi sorun olmuyor.
Benim kuaförümde ağdayla almayın dedi asıl o zararlıymış bence iple filan aldır izler geçer zaten. Sanırım tene göre değişiyor bende öyle bi sorun olmuyor.
Saolun arkadaşlar,
Hala geçmedi iyice huylandım normalde cımbızla alırdım kalınlaştı diye arkadaşıma iple aldırdım oda bu hale getirdi :2:
ışıkta belli oluyo böyle kedi tırmalamış gibi :2: umarım geçer bi an önce