• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon dudak üstüne lazer epilasyon yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

karamelsos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
81
4
28
ben dudaküstüne lazer epilasyon yaptırıyorum. daha ilk seans sonra siyah noktacıklar halinde tüyler kaldı. zamanla dökülecekmiş tüyler(7-10 gün gibi bir sürede)
ama görüntüsü rahatsız ediyor beni. arkadaşlar bu her seansta aynı mı olcak acaba? yoksa ilk seans olduğu için mi bu şekilde görünüyor tüyler ?

arkadaşlar dudak üstüm 7 gün gibi bir sürede döküldü. tertemiz şu an. 1hafta sonra kontrolüm var. benim bir sorum olacak. her seansta bu tüylerin uzayıp kendiliğinden dökülmesini mi bekleyeceğim ben ? bilen birileri yardımcı olursa sevinirim :)

bende bugün aynı soruyu gittigim epilasyon merkezine sordum çünkü iki seans arası sonuna dogru baya uzuyor sakın cımbız sir vesaire kullanma sadece çok uzayanları ince uçlu makas ile kısalt dedi en zor biten bölge bıyık bölgesi dediler.

Arkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık 2 senedir tüm yüzüm için gidiyorum.Epilasyondan sonra tüyleriniz 1 hafta-10 gün içinde uzayıp dökülmeye başlar.Döküldükten sonra alttan yeni gelen tüyleriniz eğer çok uzadıysa makasla kesebilirsiniz.Onun dışında cımbız v.s. hiç bişey kullanmamanız gerek.

çok rahatsız edici kaçıncı seansa gidiyorum çıkıyolar
sinir olmaya başladım zaten canım cok yanıyo yandıgına deysin diyorum
kese yap dediler hiç yapmadım şimdiye kadar
zaten bu son gittigim yerde canım çok acıdı suratım sisti resmen nasıl kese
yapıcaksam kadın çarptı resmen beni :D

Arkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık 2 senedir tüm yüzüm için gidiyorum.Epilasyondan sonra tüyleriniz 1 hafta-10 gün içinde uzayıp dökülmeye başlar.Döküldükten sonra alttan yeni gelen tüyleriniz eğer çok uzadıysa makasla kesebilirsiniz.Onun dışında cımbız v.s. hiç bişey kullanmamanız gerek.

2 sene çok uzun değil mi. bitmesi o kadar çok mu sürüyor tüylerin? uzamasını beklemek çok kötü. hemen de dökülmüyor malesef. ben öğrenci olduğum için, okula giderken çok zorluk çekiyorum tüylerin dökülmesini beklerken. en iyisi ince uçlu bir makas almalıyım biran önce kendime

2 sene çok uzun değil mi. bitmesi o kadar çok mu sürüyor tüylerin? uzamasını beklemek çok kötü. hemen de dökülmüyor malesef. ben öğrenci olduğum için, okula giderken çok zorluk çekiyorum tüylerin dökülmesini beklerken. en iyisi ince uçlu bir makas almalıyım biran önce kendime

Canım yüz bölgesindeki tüyler maalesef çok geç bitiyor.Geçen ay koltuk altım için başladım ilk seansta etkisini gördüm.Benim maalesef favorilerimde ve yanaklarımda çok fazla vardı.Ama şunu söyleyebilirim bölge bölge azalmalar başladı.Mesela artık bıyıklarım çok az çıkıyor.Tüylerin dökülmesi için de ben şöyle yapıyorum.Pamuğa biraz nemlendirici döküp kese yapar gibi yüzümü iyice siliyorum.Böylece yüzüm de tahriş olmuyor.

çok rahatsız edici kaçıncı seansa gidiyorum çıkıyolar
sinir olmaya başladım zaten canım cok yanıyo yandıgına deysin diyorum
kese yap dediler hiç yapmadım şimdiye kadar
zaten bu son gittigim yerde canım çok acıdı suratım sisti resmen nasıl kese
yapıcaksam kadın çarptı resmen beni :D

Epilasyon yaparken buz koymuyorlar mı? Bayağı iyi geliyor.

Back