Dudak üstünde kıl dönmesi

• Konu Sahibi rocker_girl
  • Başlangıç Tarihi
R

rocker_girl

Ziyaretçi
arkadaşlar bi sorunum var ya ben yaklaşık bi aydır bıyıklarımı almaya başladım herşey çok güzel iple alıyodm ama kıl dönmesi olmaya başladı şimdi dudak üstünde dört beş tane böyle siyah siyah olmaya başladı napıcam ben yardımcı olun lütfen :çok üzgünüm:

dudak üstüne peeling yaparsan sorunun çözülür.özel bir ürün kullanmak istemezsen yemeklik tuzla hafifçe ovabilirsin.bir de dudak üstünü aldıktan sonra limon sürersen işe yarar.biraz yakabilir haberin olsun

gerçekten işe yarar mı:Saruboceq: çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun bunu mutlaka yapıcama.s.

Canım dudak üstüne ip yerine ağda kullanırsanda işe yarar. Ağda kıl ile birlikte ölü deriyide temizlediği için kıl dönmesi olasılığı azalıyor. Ağda bandlarını falan kullanabilirsin mesela.

aslında olabilr ama çok fazla kullanınca sarkma oluyomuş diye duydum bi de leke fln olursa mahvolurum korkuyorum açıkcası ağdadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…