• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak ustu tuylere en iyi cozum?

Canım ben yılda en fazla 2 kere sirle aldırıyorum.Sirden sonra mutlaka önce limon suyu sonra da bebek pudrası sürüyorum.Limon gözenekleri sıkılaştırır pudra da tıkar o nedenle bende çok ince çıkıyor ve sık aldırmama gerek kalmıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben yılda en fazla 2 kere sirle aldırıyorum.Sirden sonra mutlaka önce limon suyu sonra da bebek pudrası sürüyorum.Limon gözenekleri sıkılaştırır pudra da tıkar o nedenle bende çok ince çıkıyor ve sık aldırmama gerek kalmıyor.

Yılda iki kez cok iyi sir icin o zaman sıcak oldugu icin sivilcelenme yapar diye korkuyordum ama gerci hic kuaforde yaptırmadım evde soguk agda bantlarıyla yapıyorum . Kuafore gitmek sart oldu o zaman :) , tesekkur ederim:))

sadece limon suyu mu içinde tuz vs var mı acaba?

ip veya epilasyon yayı kullanıyorum. sir benim cildimde iz ve tahriş yapıyor.

sir yaptırdığım dönemde de 2 haftada çıkardı tüyler. tüyün çıkış süreci kişiden kişiye değişir.

Sir agda benim cildimi koyulastiriyor o yuzden ip kullanıyorum canim. Agda bandi ise ust uste alinca tahris eder kabuk baglar dikkat etmelisin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

soguk agda bandı , sir agda , ip hangisii? en gec cıkartır ve kalınlastırmaz

Ben 3 yöntemide denedim.Soğuk ağda bandı dudak üstümü mahvetti üst üste aldıgım için kabuk oldu ve kıpkırmızı oldu bepanthenle falan geçti.Sir ağda da kararttı kahverengi leke yaptı ve limon suyunu sürdüm çok fena yandı derim hala lekesi var ufakta olsa.İp kalınlaştırmıyor ama azaltmıyorda şimdi hala iple alırım kafam rahat leke derdi falan yok :D

Back