Dudak üstü terleme

ThirtyFouR

iStaNBuL
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
7.509
435
37
ya arkadaslar kücük görünsede bu benim icin cok büyük bi sorun
ayni sorunu yasayip bi cözüm bulan var mi?
yazin dudak üstümde damla damla ter oluyor bu beni cok rahatsiz ediyor ya

dügünüm olcak teri silcem diye yüzümdeki makyajda gidiyor:sinifsinif:

kızlar bu sorun bende de var malesef... yüzüme sürdüğüm güneş kremı kalırken dudak üzerim ilk 2dk akıp gidiyo o nedenle dudak üzerim bıyık gibi simsiyah bu sorun pskolojımı bozmaya başladı.. napabılırım acaba aklıma yara bandı bıle yapıştırmak geldı hatta denedım ama ilk 10 dk da ıslanmadan dolayı yarabandı çıkıyo

kızlar lütfen bi çözüm söyleyın... güneşte akmayan tere süper dayanıklı krem olur yara bandı olur... öneri sunun
yardım edın kardeşinıze

ya bu psikolojiyi biliyorum 2sn bi elim dudağımın üstünde ortamda kimseye çaktırmadan silmeye çalışıyorum ikidebir silmeyi başarıyorum vesselam tekrar 2 sn sonrabi önerisi olacağınıda düşünmüyorum ayrıca sadece terlemiceksin arkadaş yada burun deliklerine buz yerleştireceksin

ayy çok yaşa yaa burun delıklerıne buz yerleştirmek iyiyiiş olabılecek bişey olsa hemen denerdım....örnegın terden etkılenmeyen bı pudra fondoten olabılır bişeyler vardır muhakka çözüm bulan arkadaş yok mu yada bı önerısını olan

Malesef benim de oyle oluyo :-( gunes kremi surdugumde cok oluyo. Boncuk boncuk terliyo dudak ustum. Ama normalde de terliyo az da olsa :-(

Aynı sorun bendede var.Çok yağlı ürünler,özellikle krem falan kullanma derim daha çok terletir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…