Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende aynı dertten muzdariptim senin gibi deri soyucu kremler kullandım(pigmanorm) amasonuç daha kötü oldu lekeler özellikle yazın dahada beterdi resmen bıyık gibiyidi neler denedim olmadı en sonunda
bir dematologa gittim bana cosmelan diye bir işlem yaptı bu bir set halinde olan ürün ilk önce doktor kontrolünde yüzeme bir maske uyğuladı maske yüzümde 8 saat kaldı daha sonra setin diger destek ürünleri ile yüzüm soyuldu daha 1 hafta oldu cildim mükemmel yıllardır ruj kullanmamıştım şimdi kendime ruj almaktan geri koyamıyorum çok mutluyum sanada tavsiye ederim biraz pahalı olabilir ama sonuç herşey değer
( önemli not ) bu işlemden sonra yüksek faktörlü güneş kremini hayatına sokmak zorundasın)
merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıldır aynı sorun bendede vardı pek dikkate almadım ama son günlerde daha çok karardı sanki ve burda bir arkadaşın vermiş olduğu formülü uyguladım sonuç harika 3 günde yarı yarıya açıldı renk diyebilirim. formülü tekrar yazayım merak edenler için.
1 çay kaşığı maya
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı yoğurt
krem kvamını alıyo cilde zarar vermeyecek şekirde yavaş hareketlerle 15 dk boyunca masaj yaptım ılık suyla duruladım ardından nemlendirici sürdüm bu hızla açılırsa hafta sonuna çok çok az kalmış olacak inşallah:)