• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Dudak Üstü Ağda Lekesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Rica ederim. Şuan solaryuma giriyorum o yüzden bazı zamanlar belirginleşiyor, o zamanlar sürüyorum yada güneş te çok kaldıysam eve gelince yüzümü yıkayıp sürüyorum , dışarı çıkmıyorum ama sürekli kullanmıyorum zaten azaldığı için çok kullanma ihtiyacı hissetmiyorum :34:
ya

görüşmeye gittim.benim lekelerin ameliyattan kaynaklandığı için dermamelan yapacağım dedi.ama çok para bide devam kremleri varmış lekelerde zamanla geri gelebilir dedi.uygulama maliyeti 3000 tl. devam kremi de 800tl. çok pahalı napıcam bilmiyorum.çıldırmak üzereyim.biri bana fikir versin

BeNde ducray Melascreen kullanıyorum. Uzun süreli kullanan arkadaslar rica etsem izlenimlerinizi benimle paylaşır mısınız ? Teşekkürler

Son düzenleme:
merhaba bende aynı dertten muzdariptim senin gibi deri soyucu kremler kullandım(pigmanorm) amasonuç daha kötü oldu lekeler özellikle yazın dahada beterdi resmen bıyık gibiyidi neler denedim olmadı en sonunda
bir dematologa gittim bana cosmelan diye bir işlem yaptı bu bir set halinde olan ürün ilk önce doktor kontrolünde yüzeme bir maske uyğuladı maske yüzümde 8 saat kaldı daha sonra setin diger destek ürünleri ile yüzüm soyuldu daha 1 hafta oldu cildim mükemmel yıllardır ruj kullanmamıştım şimdi kendime ruj almaktan geri koyamıyorum çok mutluyum sanada tavsiye ederim biraz pahalı olabilir ama sonuç herşey değer
( önemli not ) bu işlemden sonra yüksek faktörlü güneş kremini hayatına sokmak zorundasın)

arkadaşım cosmelan2 devam kremini kullandığın haldemi çıktı tekrar kaç ay sonra tekrar çıkmaya başladı bende yaptırmak istiyorum tavsiye edermisin

merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıldır aynı sorun bendede vardı pek dikkate almadım ama son günlerde daha çok karardı sanki ve burda bir arkadaşın vermiş olduğu formülü uyguladım sonuç harika 3 günde yarı yarıya açıldı renk diyebilirim. formülü tekrar yazayım merak edenler için.

1 çay kaşığı maya
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı yoğurt

krem kvamını alıyo cilde zarar vermeyecek şekirde yavaş hareketlerle 15 dk boyunca masaj yaptım ılık suyla duruladım ardından nemlendirici sürdüm bu hızla açılırsa hafta sonuna çok çok az kalmış olacak inşallah:)

Merhaba aranıza yeni katıldım. Hala buralardaysanız bu formül işinize yaradı mı acaba sormak istedim. Bir de eğer gerçekten işe yarıyorsa ben de yapmak istiyorum ama o maya yaş mı yoksa toz maya mı hangisini kullanıyorsunuz?
Teşekkürler

Bana kalırsa ağdadan sonra güneşe çıkmaktan oluyor, güneş çok leke yapıyo zaten, o yüzden herşeyden önce güneş kremi kullanılmalı.

dudak üstümde kapatıcıların bile pek etki etmediği güneş lekem vardı kabus olmuştu benim için doktorumun tavsiyesiyle tritone forte kremi aldım ve sadece 15 gündür kullanmama ragmen artık kapatıcı kullanmıyorum:46: dikkatle bakıldığında belli olan çok az bi lekem kaldı eminim onlarda ilerleyen günlerde geçicek şiddetle tavsiye ediyorum kızlar

Bu dudak üstü iğrenç leke için yani yaklaşık 1,5 Yıldır yerleşen bu korkunç leke için bir çözüm bulan Allah rızası için yazsın

1500203884907-1669330183.webp
arkadaşlar aynı leke bendede oldu uzun süre araştırdım bi arkadaş yazmıştı iki gün expigmenti sabah akşam sürdüm daha sonra gün içinde sürekli sarı kantaron yağını sürdüm yanlız expigment sürdüğünüz günlerde kullanmıyosunuz iki günden sonra dudak üstünüz yaşlılar gibi baya büzüşüp kabuk bağlıyo sürekli piling yapıp sarı kantaron sürdüm dışarı çıkmamaya çalıştım çıkıcaksamdasolenta pigmentaspf50 güneş kremi kullandımlekem bayağı gitti birgün daha expigment kullanmak lazımmış tamamen geçiyormuş ama ben tekrar dudak üstünün gerilmesini istemiyorum yaz kış bundan sonrada güneş koruyucu kullanıcam
Bu güneş koruyucusunu eczane önerdi biraz pahalı fakat leke oluşumunu önlediği gibi lekeleride yok ediyormuş tavsiye edrim artık sürmeden çıkmam
Expigment:8tl
Kantaron yağı:25tl
Solantepigmenta:119tl

Solante Pigmenta Lotion Spf50 150ml

Ürün Adı: Solante Pigmenta Lotion Spf 50 150ml

Ürün Markası: Solante

Ürünün Boyutu: 150ml

Etki Alanı:
Güneşten koruma, leke görünümünün azalmasına yardımcı olur.

Uygun Cilt Tipleri:
Lekeli ciltler

Ürünün Faydaları:
Solante Pigmenta Sun Care Lotion Long Acting Spf 50, lekeli ciltlere özgü geliştirilen güneş koruyucu bakım ürünüdür.
Eşsiz fomülü ile hem yeni leke oluşmasını hem mevcut lekeleri daha da koyulaşmazken
bir taraftan da mevcut lekelerin giderilmesi için çalışır.
Bu benzersiz kombinasyon, ciltlerinde leke sorunu olan kişiler için özel olarak geliştirilmiştir.
Çok yüksek düzeyde UVA ve UVB koruması gerçekleştirir.
Yüzeydeki cilt lekelerin renginin açılmasına yardımcı olur.
Anti-aing ve antioksidan içeriğe sahiptir.
Uzun süreli performans ile cildi yağlandırmadan gün boyunca nemlendirir.

Kullanım Şekli:
Temizlenmiş cilde güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce uygulayın.

Kullanım Sıklığı:
Her sabah. Gerektiğinde gün içerisinde uygulama tekrarı yapabilirsiniz.

Ürün Bileşimi: Water Aqua, Chamomilla Recutita Flower Water/ Chamomilla RecutitaMatricaria Flower Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoly Hexyl Benzoate, Mentha Piperita Leaf Water/ Mentha Piperita Perpermint Leaf Water, Butylene Glycol, Bis- Ethylhexyloxphenol Methoxphenyl Triazine, Glyceryl Stearate, Dibutyl Adipate, Titanium Dioxide, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Peg-100 Stearate, Niaccinamide, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Ethylhexyl, Triazone, VP/Eicosene Copolymer, Dimethicone, Triethanolamine, Panthenol, Cucumis Melo Seed Extract/ Cucumis Melo Melon Seed Extract, Pvp, Xanthan Gum, Magnesium Aluminum Slicate, Cetyl Phosphate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate, DMDM Hydantion, Lecithin, Octadecenedioic Acid, Disodium Edta, Trimethoxycaprylylsilane, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Cassia Alata Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Alpha-Arbutin, Laminaria Ochroleuca Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract/ Glycyrrhiza GlabraLicorice Root Extract, Mentha Piperita Oil/ Mentha Piperita Perpermint Oil, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium, Sorbate.

Back
X