bak canım
benimde başıma geldi ama ben 2 gün sonra dr. a gittim
bana verdiği ilaçlar 4 günde geçirdi
ama senin 1 sene olmuş işe yaramaz heralde
bana fito krem, bepanten, fucidin diye 3 kremi karıştırıp gün aşırı sür dedi
bende hep sürdüm geçti
yanık gibi leke olmuştu
şükür kalmadı
ama senin 1 sene olmuş canım
fayda etmez belki bilmiyorum
olamdı dr. a git sende takma kafana bu kadar
herşeyin çaresi çok şükür ve cilt zaten kendisini yeniliyor
yeterki doğru ürünleri kullan. bi dermatoloa git
geçmiş olsun canım
bendede 2 senedir aynı sorun vardı ağda sonrası güneş lekesi (dudak üstü ve 50 faktör güneş koruyucu kullanmama rağmen yazın rus ile nijeryalı arasındaki renk farkı kadar bariz oluodu) üstelik kapatıcı pudra sürünce daha bariz duruodu,expigment%4 kullandım,limon bebe pudrası karışımı uyguladım (gece),dermokil denedim,eritretin kullandım(expig. + eritretin farklı cildiyecilerin reçeteleri idi)azalttı ama aman aman bi çözüm alamadım,cildiye uzm. triton forte yazdı(72TL) eczaneden almaya gittiğimde bu mevsimde kullanamazsınız,cildinizi soyar ve sonrasında daha kötü olur kışı bekleyin dedi,bu sürede farklı sitelerde ecz.lerde soymadan açan kremleri araştırdım,en son eczazımın önerdiği en çok 2 ayda kesin çözüm dediği DUCRAY melascreen(85TL,internetten daha ucuza bulabilirsiniz sanırım) denedim(yazında kullanılıo ama güneşten kaçınırsanız daha kolay sonuç alırsınız tabi yüksek faktör koruyucu ihmal etmiceksiniz)''evdeyken bile güneş kremi sürüodum'' SONUÇ:4 günde gözle görülür açılma şuan 1ay oldu benim dışımda kimsenin farkettiğini sanmıyorum benim psikolojim o kadar etkilenmişki sanırım yok olsada var gibi gelecek:)
iyigünler arkadaşlarbenim dudak üstümde sanırım sir ağdadan olma bir leke war tenim çok beyaz ama dudak üstümde resmen bıyık gibi duruyor leke fondötenle kapatıcıyla falan kapatılmıyor kesinlikle çok kötü duruyor expigment falanda kullandım fayda etmedi hala çok kötü kahwerengi gibi mor gibi yeşil gibi garip bir renk kimyasal peeling TCA yı kullanmayı düşünüyorum ama expigmentte deriyi soydu TCA da soyuyor bir fayda etmez diye düşünüyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlar yazabilirler mi?senağlamasenağlama lütfeeennn!!! senağlama :çok üzgünüm:
canım ben sana kararmalar için renk açıcı bi krem söleyebilirim kendim koltuk altı ararmam için kullandım star white diye bi krem . dene belki orası içinde yayrlı olur .
bendede 2 senedir aynı sorun vardı ağda sonrası güneş lekesi (dudak üstü ve 50 faktör güneş koruyucu kullanmama rağmen yazın rus ile nijeryalı arasındaki renk farkı kadar bariz oluodu) üstelik kapatıcı pudra sürünce daha bariz duruodu,expigment%4 kullandım,limon bebe pudrası karışımı uyguladım (gece),dermokil denedim,eritretin kullandım(expig. + eritretin farklı cildiyecilerin reçeteleri idi)azalttı ama aman aman bi çözüm alamadım,cildiye uzm. triton forte yazdı(72TL) eczaneden almaya gittiğimde bu mevsimde kullanamazsınız,cildinizi soyar ve sonrasında daha kötü olur kışı bekleyin dedi,bu sürede farklı sitelerde ecz.lerde soymadan açan kremleri araştırdım,en son eczazımın önerdiği en çok 2 ayda kesin çözüm dediği DUCRAY melascreen(85TL,internetten daha ucuza bulabilirsiniz sanırım) denedim(yazında kullanılıo ama güneşten kaçınırsanız daha kolay sonuç alırsınız tabi yüksek faktör koruyucu ihmal etmiceksiniz)''evdeyken bile güneş kremi sürüodum'' SONUÇ:4 günde gözle görülür açılma şuan 1ay oldu benim dışımda kimsenin farkettiğini sanmıyorum benim psikolojim o kadar etkilenmişki sanırım yok olsada var gibi gelecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?