yenı aldıgım cok dogal ve ıslak gorunum veren avonun bır ruju var daha dogrusu 3 lu bır ruj,fırca ıle suruluyor color trend kalp şeklınde 3 renk.pembe ve kahvelısı var,ben kahve olanı kullanıyorum.bırde ruj degılde lorealın dudak kalemını aldım dudak pembesı cok dogal tek basına yetıyor bıraz mat duruyor ıllakı ,ustune bır parlatıcı ıle harıka.duruyor
selam bayanlar sizlere önerilerim şöyle (beyaz tenliyim)
eğer hiç belli olmasın diyorsanız
pastel 34 ya da
lancaster cl 48
hafif pembemsi derseniz golden rose 232
daha pembe dudak rengi gibi derseniz innova 63
kırmızı ama güzel kırmızı derseniz mybeline 80/550
hepsi denenmişti oldukça güzel renklerdir uygun bir zaman renkleride burda resimleyeceğim denemenizi tavsiye ederim benim favori rengim golden rose üstelik en ucuzu o:)
ten rengim de beyazdır renkleri ona göre değerlendirin derim
bu sayfadn ilki
bu cok hosmus ya ben aglaynca dudaklarim acayp güzel oluyo kirmizi ama onn gibi bi ruj bulmak istiyrum yoksa hep aglamm lazimm:S bu rujun rengi güzel bide en sondan bi önceki güzel bide ondan önceki bayldimm hangi marka bunlar glnce bakaym ya bide ben cok acik da yani en sondan bi önceki gibi renkleri sürüncede koyu oluyoo dudagm .üst dudagmn cok ince alt dudagm cok kalin nasil halledeym onu parlak ruj büyük koyu kücük gösteryms alta koyu üste parlakmi yapym iyy komik olurrrr