Dudak Makyajı Dudak rengi, doğal duran ruj arıyorum

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
35
slmm kızlarrrr sevgilim makyajdan pek hoslanmıyo ama bakımsızda gezemem valla kusura bakmasın zemuszemus bana yardım edın nolurr dudak rengı bole hos duran ruj arıyorummm marka ve numara verırsenızz bahtıyar olurummm sımdıden teskkurlerrrrrrrr kaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr bıtane duydum sızınlede paylasıyımmm.. maybelline rhum cake 12 watershıne cok dogal duruyomussss zemuszemus bılgınızeeeekaydirigubbakcemile5 sızde paylasın ama hep ben hep ben olmazkiiii:gitme:

canım catrine harley markasının 536 numaralı ruju dudak renginde.hafif sürmem yeterli.çok hoş duruyo.fiyatı da 5 ytl civarı bir şey

Canım Avon'un bir tane kalem ruju var, onu az miktarda sürdüğünde çok doğal duruyor ama numarasını unuttum hatırladığımda yazarım buraya

maybelline marka ıce tea 23 numara ruj var bendee varla yok arası sadece parlaklık veriyor diyebilirim

clinique marka ruj, "bamboopink" rengine bir bak istersen.Kalem sürmeden kullanırsan bile hiç dağılmıyor.

bende dergide görmüstüm golden rose un ten rengi bi ruju vardi tam dudak rengiydii

bende she'nin rujunu aldım L24 numarasını çok hoş duruyor pembemsi bir parlaklık veriyor benim çok hoşuma gitti

kızlar cok tesekkkur ederım yorumlarınız ıcın orıflame satıs dansmanlgna basladım kendımede sıpars vermstm bu ay cok begendım tam ıstedgım rengı buldmmm