Dudak Makyajı Dudak rengi, doğal duran ruj arıyorum

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
moda 152 lipstick şahane bi rengi var...ben de uzun zamandır arıyodum doğal duran ruj..nihayet buldum...sürdüğün belli olmuyo parlamıyo yani ama dudaklar çok bakımlı ve güzel duruyo...

kızlar ben dün golden rose'dan 205 numaralı ruju aldım ve aşık oldum zemuszemus.tam istediğim gibi çok güzel tatlı bir rengi var ve çok doğal şuan çalıştığım için cebimde taşıyorum ilerleyen saatlerde tazelemek için üstelik ben esmerim ve bana çok güzel uydu esmer bayanlar tercih edebilirler gönül rahatlığıyla eğer doğal bir renk istiyorlarsa..daha öncede 231 numarasını kullanıyodum aynı markanın ama o daha açık pembeydi bu daha bi doğal üstelik fiyatı çok uygun bi deneyin derim kızlar yerimseniben

ikos renk değiştiren ruj var. gün içinde ciddi dudak renginiz değişiyo. ikos iki renkli ruj ile istediğin rengi elde ediyorsun. google da ikos rujları diye ara çıkıyo. monzalime sitesinde.

Guerlain rouge 1 numara ve 2 numara
Chanel rouge allure 21 numara
Sisley phyto lip shine 3 numara
Mac ever hip

Bu kizin dudaginda ruj var degil mi kizlar? Eger varsa cok dogal ve cok tatli bir renk. Ayni bu renk, fazla parlamayan bir ruj ariyorum. Hangi markayi tavsiye edersiniz? Burada bir cok marka önermissiniz ama bir cogu dudakta farkli durabiliyor, deneyip aa ayni bu renk dediginiz bir ruj olsun. Bi de sürülüsü kolay olsun, dudaklarim kuru her ruju kolay süremiyorum. Bazilari böyle kremsi oluyor ama parlamiyor öyle bir sey tavsiye ederseniz cok mutlu olurum. Cok sey istedim ama son olarak cok pahali bir marka olmasin, ögrenciyim.

Cintia Dicker. Cok tatli yaa. O pembe dudaklarina kurban senin.

FLORMAR LONG WEARING RUJ

Sizce hangisi dudak rengindedir? Rujun özellikleri hosuma gitti. Tam benim istedigim özelliklere sahip.

Zengin, kremsi ve nemlendirici yapısıyla, dudakları muhteşem şekilde kaplar. Besleyici özelliği ile dudakları yumuşatır ve parlak bir görünüm sağlar. İçeriğindeki kayısı çekirdeği yağı, shea butter, Hindistan cevizi yağı ve mango yağı nem kaybını önler, dudakların esnekliğini korumasını sağlar. Dudaklara ağırlık hissi vermeyen ve yapışkan olmayan yapısı ile parlaklık sağlar
.

Son düzenleyen: Moderatör:
Golden Rose un Lipcare Cherry dudak nemlendiricisini tavsiye ederim.Hem dudak renginde,hem de nemlendirici...Erkek arkadaşına da nemlendirici sürüyorumm ne vaarr dersin =)

daha bugün aldım golden rose perfect shine 232 numara :)) neredeyse aynısı. bi de ruj surmeden 5 dk önce dudagına nemlendirici krem sürersen dudakların kurumaz :)