Dudak Makyajı Dudak rengi, doğal duran ruj arıyorum

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
rujdudak.jpg

bunun marka ve numarasını söylermisin lütfen çok beğendim...

Carmina Sofistick 12
016-ei14521
Carmina yeni koleksiyonu içinde daha dolgun dudaklar için de Sofisticki üretti. 6 ayrı renkte ürettiği lipstickler, içeriğindeki Hindistan cevizi yağı ile doğal nemlendirici etkiye sahip. Kolay ve yumuşak sürülen lipstickler, dudaklara lipgloss gibi parlaklık ve ışıltı veriyor.

canımmm bu alix avien 110 double performance lipstick i kullandnmı sen forumlarda fln hc yoruma rastlamadmda memnunsan alıyım bnde:)

bak canım sana tavsiye vereyim.
pembemsi bir ruj sür,ya da kırmızı rujunu çok az dudaklarına parmaklarınla yaydır.
sonra yüzüne sürdüğün pata(krem) fontodotenden dudağına parmaklarınla yedir.
direkt senin dudakların gibi orjinal ,canlı ve daha bakımlı görünücek.bayanssulusmile

ben de asuman krausenin koyu kırmızı vişne çürüğü gibi rujunu istiyorum bilen varsa söleyebilir mii =)
bu arada avonun o reklamında reese whiterspoon(doğru yazmamış olabilirim kadının adını) 'un olduğu kırmızı rujunu kullanıyorum mesela çok başarılı, kalıcı. ama kendime çok yakıştıramıyorum, açık kırmızı duruyo, koyu lazımm:)
bi de alix avien ve golden rose'un abartısız doğal renkleri var ama alix avienin parlak golden rose'un da nemlendirmiyo kurutuyo sora pötürtü(çatlama) oluşuyo:KK70:

bak canım sana tavsiye vereyim.
pembemsi bir ruj sür,ya da kırmızı rujunu çok az dudaklarına parmaklarınla yaydır.
sonra yüzüne sürdüğün pata(krem) fontodotenden dudağına parmaklarınla yedir.
direkt senin dudakların gibi orjinal ,canlı ve daha bakımlı görünücek.bayanssulusmile

üşenmesem benim de şimdi deneyesim geldi de yatıcam kitabımı okuyup:p :eek: