Piercing, Hızma Dudak piercingi çok acıtıyor mu ?

hopeleaves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
41
15
Merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım ve dudağıma piercing taktırmayı düşünüyorum ve merak ettiğim çok acıyıp acımadığı.Bu yüzden biraz tereddüt ettim .Birde İzmirde hijyenik yapan yerleri biliyor musunuz ?
Sizce hangi model daha güzel ?

ben 2 ay önce deldirdim, uyuşturmadan deldiler, öyle korkulacak bir acısı yok.hatta kulağımın kıkırdak bölgesinde 9 senedir piercing var o daha çok acımıştı diye hatırlıyorum. korkacak bişey yok yani..bu arada resimdekilerin 2side güzel ama ben halka kullanmadım, ilk başta normal ucu top şeklinde olanlar daha rahat olur diye düşünüyorum.

Üst dudağımda üç yıldır piercing var. Halka piercing değil top olanlardan takıyorum tabii. Hiç bir sorun yaşamadan deldirdim. Bilindik bir yere deldirmenizde fayda var. Daha önce alt dudağımı deldirdiğimde rastgele bir yere deldirmiştim ve acemi oldukları için beceremediler, iltihap topladı. Bende çıkarmak zorunda kaldım ve feci bir iz kaldı. Üst dudakta oldukça hoş duruyor bence, özellikle de dudak şekliniz uygunsa..

benimde 3 hafta oldu. Delinirken hiç acı yok diyebilirim. Sonrasında tantum ağız gargarası bir kaç kremle çok güzel bakım yapılabiliyor şuan ikimizde iyiyiz

Eklentiler

• $1.jpg
    131,9 KB · Görüntüleme: 47.444
kesinlikle acıtmıyor dudağımdaki üçüncü deliği kendim açmıştım ben. hepsini aynı anda takmıyordum tabi bence bir tane güzel duruyor dudakta. tavsiyem, deldireceğin yerin hijyenik ve tecrübeli olmasına dikkat et. piercing biraz masraflı bir iştir kalkıp 10 tlye delip 10 tlye de titanyum olduğunu iddia ettikleri piercingi takmaya çalışıyorlarsa kaç hemen =) titanyum oldukça pahalı ve nadir bulunan bir element çünkü, altından daha değerli. bir dudak piercinginin (lipringin yani) fiyatı en az 50 tldir aklında bulunsun.

Arkadaşlar bende deldircem ama arkadaşım delcek o benimkini ben onunkini ben sağ alt dudak o da öyledir 1 haftaya kadar. önce ben piercingi falan alcam sonra halletcez dudaklarım çok beğeniliyo kalın falan çok yakışacağını düşünüyorum bende eheheh bide anneme söylemesi var ama bunun yaptırcam sonra yapıştırma falan diycem jxjd sonra alıştıra alıştıra bide sınıfta kalcam sanırım işte bu kotu ama ben hallederim relax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…