- 4 Aralık 2014
- 10
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi zumrutdemir
ya göbek ve dudak arasında kararsızım dudak piercing yaptıranlar memnun mu acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba.
Ben dudağımın sol yanını deldirmek istiyorum ve halka olarak kullanacağım sanırım.
Bilgisi olan var mı?
Bir de izmirde deldiren varsa ve memnunsa nerede yaptırdı acaba?
Zararları ne?
Piercing delikteyken deliğin kapanma olasılığı ne?
Lütfen acil cevap alabilir miyim?[/öncelikle merhaba ben dudağımı beş gün önce deldirdim. delinirken normal iğne yaptırır gibi bir acı hissediyorsun. sonrasındada ne bir acı nede bir şişlik olu.ve kesinlikle ilk deldirdiğinde halka olarak kullanma çünkü özellikle ilk iki hafta temizliği çok önemli ve halkaların temizliği daha zor. zararlarına gelirsek , deldirmeden önce deldireceğin yerde kılcal damar olup olmadığı ışıkla kontrol edilmesi edilmez ve kılcal damarın üzerinden delinirse çok daha fazla acı ve kanama olur. temiz bir yerde yaptırmazsan her türlü mikroba açık olursun. birde kıyafet değiştirirken çok dikkat etmelisin çünkü kolaylıkla takılabilecek biryer. onun dışında şuana kadar bir zararını göredim.
İyileşmesini bekle. İyileşmeden çıkarma en az 2-3 hafta sonra çıkarDün piercing taktırdım ve çok rahatsız oldum çıkarmak istiyorım çıkarırsam milrop kapar mı ne yapmalıyım çıkardığım zaman nasıl bakım yapmalıyım
Merhaba yardımcı olur musun bende dusağımın üst köşesini deldirdim ve dudak içindeki vidası oturdu ve kızardı orası çok rahatsız etmiyor ama normal mi acil yardımDudağımda burnumda kaşimda var..kas en kolay iyileseni dudakta 3 ghaftaya toparlıyor
Merhaba yardımcı olur musun bende dusağımın üst köşesini deldirdim ve dudak içindeki vidası oturdu ve kızardı orası çok rahatsız etmiyor ama normal mi acil yardım
Yok acı yok biraz içine çökmüş sadece hafif kızarık daha 5 gün oldu taktıralıDeldireli ne kadar oldu? Icte kizariklik varsa normaldir deri vidanin oturdugu yerden hafif silinmis ve kizarmis gibiyse aci yoksa normaldir
Yok acı yok biraz içine çökmüş sadece hafif kızarık daha 5 gün oldu taktıralı
Uzun taktılar zaten ilk zamanlar baya şişti ozaman hiç hareket etmiyordu şimdi baticonla temizliyorum günde iki kere biraz indi şişi normalse dudak içinin azıcık içine çökmesi çıkarmam hiç bakımını yapıyorum ama tuzlu su yapmadım hiç baticon yapıyorum sadece çokk teşekkür ederim yardımcı olduğun içinO normal bisey benim de oyleydi. Uzun barli bir piercing takabilirsin ilk 2 hafta alisana kadar sismesini engeller. Hatta piercingi taktirdigin yere degistirt kendim takamazsin yeni olsugu icin kapanabilir deligi. Ben aylardir hic cikarmadim 5 dk bile. Bir de yemekten once ve sonra agzini mutlaka tuzlu suyla calkala ki mikrop kapmasin