- Konu Sahibi __TanRIcA__
rujla aynı çizseymiş daha doğal olurmuş ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol bebemolumunekankayizsmileaa çok sevdim bu topiği=)hayırlı olsun tanrıçacım=)
şeytan ayrıntıda gizlidirne kadar değştirebilir ki sanki küçük bi ayrıntıymış gibi gelio banaa
kesinlikle dudaklara ayrı bir hava katıyoru hayatımhihoyyyt
vayyy çok güzelmiş.
ama ruju da o şekilde süremez miyiz.. çerçevenin olduğu yere kadar rujla boyasak yani
rujla aynı çizseymiş daha doğal olurmuş ama
saol bebemolumunekankayizsmile
şeytan ayrıntıda gizlidir
kesinlikle dudaklara ayrı bir hava katıyoru hayatımhihoyyyt
ulan amma muhalef hatunsun be:mymeka:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
:roflol: duydum nazomaklinialirimsmile ŞenizYivrum nerdesin ayol bende arkandan atıp tutuyordun gelmeme sebebinle ilgili olaraktaneyvahedigeldismile
hahahaa şakkıdı kötükedihüso sengözlerimebaksanab :smiley-cool: :dance:
pürüzsüzüm,3.numaralı kaleme bayıldım..çok tatlı bi şeker pembesibayanssulusmilebende emily kalemlerimi eklicem bi ara..hemde hesaplı valla:lepi:güle güle kullan canım
2 ve 4 ve 10'u tuttum pirhotsüprizzzzz bayıdım renklere..güle güle kullan
düzelttim cano merak etme:)aklında olsun,640-480 boyutundan eklersen sıkıntı yaşamassınŞeniz
sağol bitanem benim artık resimlerim kocaman olmii öğrendim zemuszemusopuyorumnanaktan
yaşasın kötülükkötükedihüsonihahaha:jeyyar: :roflol::)) tamam senin için sürecem ben.
rica ederim bitanemopuyorumnanaktanöğrendiysen ne güzelhihoyyytsağol bitanem benim artık resimlerim kocaman olmii öğrendim zemuszemusopuyorumnanaktan
bnm dudaklar kocaman zaten dudak kalemi kullanınca çok dikkat çekii,yasak bağa kullanmak
al o zaman bi tane masum:dilcikar:benim hiç dudak kalemim yok ama:umursamaz:
sürülmezmi..anası bile ağlatılır:smiley-cool:gloss sürerken de kalem kullanılır demi?:ecrin_bebek:
kızlar bu kalemide bugün aldım dudak rengine oldukça yakın.emily 203
tanrıçamm paylaşiim topiğe renk gelsin dedim yawwwopuyorumnanaktan
al o zaman bi tane masum:dilcikar:
sürülmezmi..anası bile ağlatılır:smiley-cool:
düşüncenden ötürü teşekkür ederim öncelikle pirhotumŞeniz
bu kalemin aynısı bende var:)çok seviyorum rengini..hatta bende ekliyim:lepi:
güle güle kullan kaymaklı lokumumhihoyyyt
Kızlar çoğunuzda emily marka dudak kaleminden var.Yaklaşık bende de 7-8 flormarın dudak kaleminden var hiç memnun değilim ,kalıcılık sıfır