cok güzel ve doğal duruyor hayırlı olsunGayet iyi hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok güzel ve doğal duruyor hayırlı olsunGayet iyi hissediyorum
sağlam fırçamızı da yedik....
Hangi ilde yaptırdığı ve fiyat nedir acabaMerhabalar ince olan dudağıma 1 ay önce dolgu yaptırdım.Süresi 2 ila 5 yıl arasında şu an muhteşem ve şey dudaklara sahibim ilgilenenlere tavsiyem olur doktorumun ismi (Zafer Atakan)
dolgu yaptırdım 1 ay kalmadı paranızı çöpe atmayınnn üstelik İST da 5,6 şubesi olan bi merkezde yapıldı ,,, araştırın kızlar ve tavsiye üzerine gidinnn,,,kullanılan maddeyle alaklıdır ben aquafıll yaptırdım benım dudagım hıc yoktu ruj bıle suremıyodum ama sımdı ınanılmaz dogal 1 kere ysptırdım ve super oldu doktorunuzu bır gozden gecırn ıstersenız...... dolgunuz erıdıgı zaman topaklanma gecıcektır
dolgu yaptırdım 1 ay kalmadı paranızı çöpe atmayınnn üstelik İST da 5,6 şubesi olan bi merkezde yapıldı ,,, araştırın kızlar ve tavsiye üzerine gidinnn,,,
Suan çok güzel görünüyor keşke bide eski halini koysan bende yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum bide fiyat ne kadar acabaCanım senn adına üzüldüm bende yaptırdım dolguyu şuan dudaklarım tamda istediğim gibi Ankara'da Mehmet Akgüne yaptırdım. Şuan çok mutluyum özgüven eksikliği oluşturmuştu benim için. İşte Sonuç
Canım senn adına üzüldüm bende yaptırdım dolguyu şuan dudaklarım tamda istediğim gibi Ankara'da Mehmet Akgüne yaptırdım. Şuan çok mutluyum özgüven eksikliği oluşturmuştu benim için. İşte Sonuç
ÇOKKK güzelllll :) fiyat ve kullanılan malzeme nedir,,, ne kadar süre kalıcılıgıCanım senn adına üzüldüm bende yaptırdım dolguyu şuan dudaklarım tamda istediğim gibi Ankara'da Mehmet Akgüne yaptırdım. Şuan çok mutluyum özgüven eksikliği oluşturmuştu benim için. İşte Sonuç
ÇOKKK güzelllll :) fiyat ve kullanılan malzeme nedir,,, ne kadar süre kalıcılıgı
Suan çok güzel görünüyor keşke bide eski halini koysan bende yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum bide fiyat ne kadar acaba
canım hala memnun musun yani heralde erime olmuştur simdi dudakların nasıl ilk haline döndü mü ?Merhaba kızlar , gözlerim büyük kaşlarım kalın olmasına rağmen dudaklarım bir o kadar inceydi.. Dudak dolgusu yaptıran fikri ilk zamanlar çok korkunç geliyordu dudağa iğne girdiğini düşünmek oldukça sinir bozucu .. Arkadaşımın tavsiyesi ile Nişantaşı'nda Dr. Nezih Karaca ya muayene ye gittim . Sıcak kanlılığı olayı ince detayına kadar anlatması güvenimi arttırdı doğrusu . Ellerine sağlık yaptı dolgunı çok çok ama çok mutluyumok güzel oldu kocamda çok seviyor dudaklarımı. Ağrısı yok denilecek kadar az yapımı çok basit herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim imkanınız varsa yaptırın gerçekten değiyor
Ayni sorun bende de mevcut. Dun yaptirdim Mehmet Akgun beye juvederm ve teosyal urunleri kendin seciyorsun suresi ve kalitesini sen belirliyorsun. Basarili gecti suan cok iyiyim mutluyim yaptirdigim icin. Tavsiye ederimm. Gidince zaten doktorun bilgi biriki mi yaptigi isler yonunde guvenio direk yaptirirsin. Tekrar kontrollere gidicem. Ve ilgili bir doktor arayip durum bilgisi aliyor resim atip kafana takilan sorulari sorun. Gayet yardimci oluyor. Ben cok memnun kaldimBen de yaptırmak istiyorum <3 dudağımın simetrisi yok resmen