How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dudak dolgusu

:KK39::KK15:yemin ederim sesli güldüm ofiste su mesajları okurken ! Kazen seni şimdi tanıdım ama çok sevdim :)

Merhabalar ince olan dudağıma 1 ay önce dolgu yaptırdım.Süresi 2 ila 5 yıl arasında şu an muhteşem ve şey dudaklara sahibim ilgilenenlere tavsiyem olur doktorumun ismi (Zafer Atakan)
Hangi ilde yaptırdığı ve fiyat nedir acaba

Arkadaşlar bende dudak dolgusu istiyorum,ama yapay dolgu malzemelerinden korkuyorum,kendi vücudundan bir dikiş izi filan alınarak yapılan bir teknik varmış,onu düşünüyorum.böyle bir teknikle yaptıran varsa tecrübesini paylaşabilirmi lütfen?

kullanılan maddeyle alaklıdır ben aquafıll yaptırdım benım dudagım hıc yoktu ruj bıle suremıyodum ama sımdı ınanılmaz dogal 1 kere ysptırdım ve super oldu doktorunuzu bır gozden gecırn ıstersenız...... :KK1: dolgunuz erıdıgı zaman topaklanma gecıcektır
dolgu yaptırdım 1 ay kalmadı paranızı çöpe atmayınnn :( üstelik İST da 5,6 şubesi olan bi merkezde yapıldı ,,, araştırın kızlar ve tavsiye üzerine gidinnn,,,

dolgu yaptırdım 1 ay kalmadı paranızı çöpe atmayınnn :KK43: üstelik İST da 5,6 şubesi olan bi merkezde yapıldı ,,, araştırın kızlar ve tavsiye üzerine gidinnn,,,

Canım senn adına üzüldüm bende yaptırdım dolguyu şuan dudaklarım tamda istediğim gibi Ankara'da Mehmet Akgüne yaptırdım. Şuan çok mutluyum özgüven eksikliği oluşturmuştu benim için. İşte Sonuç

Eklentiler

• 10416638_893538164007689_7428684474247241260_n.jpg
    10416638_893538164007689_7428684474247241260_n.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 238
Canım senn adına üzüldüm bende yaptırdım dolguyu şuan dudaklarım tamda istediğim gibi Ankara'da Mehmet Akgüne yaptırdım. Şuan çok mutluyum özgüven eksikliği oluşturmuştu benim için. İşte Sonuç
Suan çok güzel görünüyor keşke bide eski halini koysan bende yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum bide fiyat ne kadar acaba

ÇOKKK güzelllll :) fiyat ve kullanılan malzeme nedir,,, ne kadar süre kalıcılıgı

Suan çok güzel görünüyor keşke bide eski halini koysan bende yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden soruyorum bide fiyat ne kadar acaba

Öncesi yok sildim tüm fotoları bu sorundan dolayı yıllarca fotoğraflara küstüm özgüven eksikliğinden dolayı yaptırdım şuan çk mutluyum 1800 tl ödedim ben 2 cc 2 yıl kalıcı :)

Merhaba kızlar , gözlerim büyük kaşlarım kalın olmasına rağmen dudaklarım bir o kadar inceydi.. Dudak dolgusu yaptıran fikri ilk zamanlar çok korkunç geliyordu dudağa iğne girdiğini düşünmek oldukça sinir bozucu .. Arkadaşımın tavsiyesi ile Nişantaşı'nda Dr. Nezih Karaca ya muayene ye gittim . Sıcak kanlılığı olayı ince detayına kadar anlatması güvenimi arttırdı doğrusu . Ellerine sağlık yaptı dolgunı çok çok ama çok mutluyumok güzel oldu kocamda çok seviyor dudaklarımı. Ağrısı yok denilecek kadar az yapımı çok basit herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim imkanınız varsa yaptırın gerçekten değiyor
canım hala memnun musun yani heralde erime olmuştur simdi dudakların nasıl ilk haline döndü mü ?

merhaba, çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullanın. Ne kadar zaman oldu yaptıralı acaba ? hala memnun musunuz ? bende yaptırmak istiyorum cok ama erdikten sonra dudak eski haline geliyor mu yoksa sarkma veya kötü bir hal alıyor mu bilgilendirirsen cok sevinirim canım

Ben de yaptırmak istiyorum <3 dudağımın simetrisi yok resmen :KK43:
Ayni sorun bende de mevcut. Dun yaptirdim Mehmet Akgun beye juvederm ve teosyal urunleri kendin seciyorsun suresi ve kalitesini sen belirliyorsun. Basarili gecti suan cok iyiyim mutluyim yaptirdigim icin. Tavsiye ederimm. Gidince zaten doktorun bilgi biriki mi yaptigi isler yonunde guvenio direk yaptirirsin. Tekrar kontrollere gidicem. Ve ilgili bir doktor arayip durum bilgisi aliyor resim atip kafana takilan sorulari sorun. Gayet yardimci oluyor. Ben cok memnun kaldim

Kızlar bende Mehmet Bey'e 1 Yıllık Dolgu yaptırdım memnunum :)

Back