Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım yeni gördüm haikayeni Allah analı babalı sağlıkla büyütüsün inşallah
ekipten ekibe fark var demekki bende orada doğum yaptım biliyorsun vede çok memnun kaldım bebek hemşiresi ayrı anne hemşiresi ayrıydı çok güzel ilgilendiler
amin kızlar teşekkür ederim unutmuşum burayı hiç bakmıorum ne zamandır, nazın doğduğu güne geri döndüm bi an, yaşarken güzelliğini farkettim mi acaba ama şimdi hayatımın en güzel günü 17 ocakmış diyorum:))
güzel meleğim 8aylık oldu nerdeyse..aylar önce sürekli doğum hikayelerini okuyup dururdum ne çabuk geçmiş zaman..baştan alışmak zordu kucağımda minicik ağzıyla bütün gücüyle ağlayan bebeğim şimdi o güzel gözlerinin içiyle bana gülüyo..o büyüdükçe ben küçülüorum ondan öğreniorum onla mutlu oluyorum herşeyi baştan yazıyorum hayat hem zor hem hiç olmadığı kadar güzel kızımla..her anın değerini bilip doyasıyla güldüm ağladım daha da yolumuz uzun..bütün gözyaşlarını omzuma akıt, birlikte kahkaha atalım, kavga edelim, sonra barışıp alışverişe gidelim:),birlikte yüzelim, deli gibi yiyelim, birlikte uyuyalım, sabah ilk seni göriyim hep hep hep...şimdi de bunların hayalini kuruyorum, doğmanı dilerken şimdi hep yanımda olmanı istiyorum sonsuza kadar..yani arkadaşlar..her anın değerini bilin ilk 3ay çok korkunç kabul:)ama öyle çabuk geçiyo ki..şimdi kocaman sarılın bebişlerinize, hamişseniz konuşun okşayın onu, çok mu duygusalım bugün ne:))öptük kızımla sizi... 2.5kilo 1haftalık naz 7.5kilo 7 aylık naz
hem gülümsedim hem sinirlendim okurken hikayeni. Allah'tan sorunsuz sağlıklı gelmiş dünyaya yoksa o hastahanede düşünemiyorum, gece nöbetçi doktor bulunmaması ne demek bir hastahanede yada ebe heleki durumun farkında olarak doktorunuzun gidip bir daha sormaması.neyse şükürki sağlıkla kurtulmuşsunuz ya Allah bundan sonraki hayatınızda bir daha böle gaddar cahil insanların eline düşürmesin ne sizi ne başkasını.
Allah sağlıkla büyümesini de nasip etsin inşallah özel hastanelerde maalesef bu tür sıkıntılar oluyor genellikle sezeryan yaptıkları için gece normal doğum olmuyor bir çoğunda bir aksilik falan çıkar diye tam ekibin olması gerekiyormuş bende yaşadım benzerini çok şükür ki sonuç çok güzeldi