How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dudak dolgusu

Kahkaha attım yaa , hayır o değilde önce biri trip atmış sonra diğeri trip atmış..... ay bayılıcam şimdiiiii .. Kazende hiç efendiliğini bozmamış amaaa. Aklıma gelip gelip gülerim ben bu durumaa bikaç gün
Kazen seni seviyoruz biz yaa :46::46::46:

Son düzenleme:
sağlam fırçamızı da yedik....

:60: Hata sen de ama Kazen. Sen insanları kandırmasınlar , garip reklamlarla müşteri toplamasınlar diye korumaya çalışırsan böyle oluyor işte :60:
Sabrına hayranım.

Merhabalar ince olan dudağıma 1 ay önce dolgu yaptırdım.Süresi 2 ila 5 yıl arasında şu an muhteşem ve şey dudaklara sahibim ilgilenenlere tavsiyem olur doktorumun ismi (Zafer Atakan)

Mesela ben bu reklam içerikli hareketteki şey dudakların nasıl olduğunu bulamadım :27: Anlayan var mı kızlar :9:

Hahahahaha çok eğlenceli yaa :9::9:
Şey dudaklara sahipmiş kendisi ama ben şey dudaklara sahip değilim :5: gidip şey dudak yapan doktor bulmalıyım hemen :9:

:60: Hata sen de ama Kazen. Sen insanları kandırmasınlar , garip reklamlarla müşteri toplamasınlar diye korumaya çalışırsan böyle oluyor işte :60:
Sabrına hayranım.

Mesela ben bu reklam içerikli hareketteki şey dudakların nasıl olduğunu bulamadım :27: Anlayan var mı kızlar :9:

yani ablamız diyor ki KAPÇIK agızlı oldum :37:

Son düzenleme:
Hicbisey anlamadım kazen noluyo Allah askina:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar ince olan dudağıma 1 ay önce dolgu yaptırdım.Süresi 2 ila 5 yıl arasında şu an muhteşem ve şey dudaklara sahibim ilgilenenlere tavsiyem olur doktorumun ismi (Zafer Atakan)

1 ay önce Kadıköy can tıp merkezinde(DERMATEC) üst dudağıma dolgu yaptırdım.fecii şekilde canım yandı.4 gün şiş gezdim 10 gün sora şişlerim tamamen inince eski dudağımdan hiçbir farkı kalmadı.Kontrole gittim,
Uzm Dermotolog-Dr. ATA NEJAT ERTEK uygulamayı yapan dr.Bana bi asit çeşidini kullandığını ve zamanla tekrar dolgunlaşacağını uydurdu.1 ay sora gitmemi ve eğer dolgunlaşmazsa tekrar yapacağını garanti etti.
Yani hem paramdan oldum hem de büyük bir acı çektim.
Dermatec'e daha önce de lazere gidiyordum.Bununla ilgili yaşadığım kötü deneyimleri Lazer Epilasyon bölümünde yazacağım.Sevgiler.

Arkadaşlar evet süper dalga geçmişsiniz alay etmişsiniz, ama burda ben veya diğer arkadaş değil siz komik duruma düşmüşsünüz.
tabiki görevlerini biliyoruz sitenin kurucusu olduğunu biliyoruz. Ama insanları terslemek hoş mu sizce? niye bu forumdayız? yardımlaşıyoruz tavsiyelerde bulunuyoruz eğleniyoruz.. insanları kırmadan yapabilirsek daha hoş olmaz mı?

Merhaba kızlar , gözlerim büyük kaşlarım kalın olmasına rağmen dudaklarım bir o kadar inceydi.. Dudak dolgusu yaptıran fikri ilk zamanlar çok korkunç geliyordu dudağa iğne girdiğini düşünmek oldukça sinir bozucu .. Arkadaşımın tavsiyesi ile Nişantaşı'nda Dr. Nezih Karaca ya muayene ye gittim . Sıcak kanlılığı olayı ince detayına kadar anlatması güvenimi arttırdı doğrusu . Ellerine sağlık yaptı dolgunı çok çok ama çok mutluyumok güzel oldu kocamda çok seviyor dudaklarımı. Ağrısı yok denilecek kadar az yapımı çok basit herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim imkanınız varsa yaptırın gerçekten değiyor

Merhaba kızlar , gözlerim büyük kaşlarım kalın olmasına rağmen dudaklarım bir o kadar inceydi.. Dudak dolgusu yaptıran fikri ilk zamanlar çok korkunç geliyordu dudağa iğne girdiğini düşünmek oldukça sinir bozucu .. Arkadaşımın tavsiyesi ile Nişantaşı'nda Dr. Nezih Karaca ya muayene ye gittim . Sıcak kanlılığı olayı ince detayına kadar anlatması güvenimi arttırdı doğrusu . Ellerine sağlık yaptı dolgunı çok çok ama çok mutluyumok güzel oldu kocamda çok seviyor dudaklarımı. Ağrısı yok denilecek kadar az yapımı çok basit herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim imkanınız varsa yaptırın gerçekten değiyor

nevbaharcım dudaklarında herhangi bir his kaybı var mı?

keşke resim paylaşsanız da bizde önceki ve sonraki görüntüleri değerlendirebilsek

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    345,5 KB · Görüntüleme: 2.104
Gayet iyi hissediyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    370,3 KB · Görüntüleme: 1.483
Back