- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- 178
sağlam fırçamızı da yedik....
sağlam fırçamızı da yedik....
Merhabalar ince olan dudağıma 1 ay önce dolgu yaptırdım.Süresi 2 ila 5 yıl arasında şu an muhteşem ve şey dudaklara sahibim ilgilenenlere tavsiyem olur doktorumun ismi (Zafer Atakan)
Hata sen de ama Kazen. Sen insanları kandırmasınlar , garip reklamlarla müşteri toplamasınlar diye korumaya çalışırsan böyle oluyor işte
Sabrına hayranım.
Mesela ben bu reklam içerikli hareketteki şey dudakların nasıl olduğunu bulamadımAnlayan var mı kızlar
Merhabalar ince olan dudağıma 1 ay önce dolgu yaptırdım.Süresi 2 ila 5 yıl arasında şu an muhteşem ve şey dudaklara sahibim ilgilenenlere tavsiyem olur doktorumun ismi (Zafer Atakan)
Merhaba kızlar , gözlerim büyük kaşlarım kalın olmasına rağmen dudaklarım bir o kadar inceydi.. Dudak dolgusu yaptıran fikri ilk zamanlar çok korkunç geliyordu dudağa iğne girdiğini düşünmek oldukça sinir bozucu .. Arkadaşımın tavsiyesi ile Nişantaşı'nda Dr. Nezih Karaca ya muayene ye gittim . Sıcak kanlılığı olayı ince detayına kadar anlatması güvenimi arttırdı doğrusu . Ellerine sağlık yaptı dolgunı çok çok ama çok mutluyumok güzel oldu kocamda çok seviyor dudaklarımı. Ağrısı yok denilecek kadar az yapımı çok basit herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim imkanınız varsa yaptırın gerçekten değiyor
hayır canım alakası yok çok iyi hissiyatım var..nevbaharcım dudaklarında herhangi bir his kaybı var mı?
keşke resim paylaşsanız da bizde önceki ve sonraki görüntüleri değerlendirebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?