Merhabalar ince olan dudağıma 1 ay önce dolgu yaptırdım.S. üresi 2 ila 5 yıl arasında şu an muhteşem ve şey dudaklara sahibim ilgilenenlere tavsiyem olur doktorumun ismi (Zafer Atakan)
ben dudak dolgusu yaptırdım ıkı hafta once aslında bayıldım super oldu ama bı hafta sonra ust dudagımın sag tarafı ındı yasolda var hala oda top top oldu dolgular neden acaba ben doktoruma soyledım ust dudagın bombostu dedı bıkez daha dolgu lazım ondandır dedı sen gel yapalım dedı ben daha gıtmedım bıde ben sadece bır tup yaptırdım bılerek alta bırazcık uste fazla yaptırdım o top top halı hep kalırmı oyle bı bılgın varmı cnm :) guzellık ıcın herseye varım napım ahhaahah
Merhabalar ince olan dudağıma 1 ay önce dolgu yaptırdım.Süresi 2 ila 5 yıl arasında şu an muhteşem ve şey dudaklara sahibim ilgilenenlere tavsiyem olur doktorumun ismi (Zafer Atakan)
Ablanız, aileniz, dövmeleriniz, memeleriniz, burunlarınız ve dudak dolgularınız...
yeter ama ...
okumak zorunda değilsin ki..
Siz vermek istediğim mesajı anladınız mı ?
sanmıyorum....
okumak zorunda değilsin ki..
kımseye herhangı bı mesaj verme gıbı bı durumun yok yapıcak seyın yok tek tek mesajlara bakıp yorum yapıosun ısteyen yaptırır ısteyen yaptırmaz rahatsız oldugun sey nedır ınsanlara mesaj vermek ıcınmı gorevlendırırdın
La havle vela kuvvet !
Ay kızlar çok komik ya dimi
bende çok güldüm
Aralıksız gülüyorum özellikle okumak zorunda değilsini gördükten sonra
kımseye herhangı bı mesaj verme gıbı bı durumun yok yapıcak seyın yok tek tek mesajlara bakıp yorum yapıosun ısteyen yaptırır ısteyen yaptırmaz rahatsız oldugun sey nedır ınsanlara mesaj vermek ıcınmı gorevlendırırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?