Dudak dolgusu

Bulur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
9
0
0
34
İstanbul
Merhabalar ince olan dudağıma 1 ay önce dolgu yaptırdım.Süresi 2 ila 5 yıl arasında şu an muhteşem ve şey dudaklara sahibim ilgilenenlere tavsiyem olur doktorumun ismi (Zafer Atakan)

Merhabalar ince olan dudağıma 1 ay önce dolgu yaptırdım.S. üresi 2 ila 5 yıl arasında şu an muhteşem ve şey dudaklara sahibim ilgilenenlere tavsiyem olur doktorumun ismi (Zafer Atakan)

ben dudak dolgusu yaptırdım ıkı hafta once aslında bayıldım super oldu ama bı hafta sonra ust dudagımın sag tarafı ındı ya solda var hala oda top top oldu dolgular neden acaba ben doktoruma soyledım ust dudagın bombostu dedı bıkez daha dolgu lazım ondandır dedı sen gel yapalım dedı ben daha gıtmedım bıde ben sadece bır tup yaptırdım bılerek alta bırazcık uste fazla yaptırdım o top top halı hep kalırmı oyle bı bılgın varmı cnm :) guzellık ıcın herseye varım napım ahhaahah

kullanılan maddeyle alaklıdır ben aquafıll yaptırdım benım dudagım hıc yoktu ruj bıle suremıyodum ama sımdı ınanılmaz dogal 1 kere ysptırdım ve super oldu doktorunuzu bır gozden gecırn ıstersenız...... dolgunuz erıdıgı zaman topaklanma gecıcektır

Merhabalar ince olan dudağıma 1 ay önce dolgu yaptırdım.Süresi 2 ila 5 yıl arasında şu an muhteşem ve şey dudaklara sahibim ilgilenenlere tavsiyem olur doktorumun ismi (Zafer Atakan)

Ablanız, aileniz, dövmeleriniz, memeleriniz, burunlarınız ve dudak dolgularınız...

yeter ama ...

Siz vermek istediğim mesajı anladınız mı ?

sanmıyorum....

kımseye herhangı bı mesaj verme gıbı bı durumun yok yapıcak seyın yok tek tek mesajlara bakıp yorum yapıosun ısteyen yaptırır ısteyen yaptırmaz rahatsız oldugun sey nedır ınsanlara mesaj vermek ıcınmı gorevlendırırdın

okumak zorunda değilsin ki..

Kızlar Kazen Bey'in sitenin kurucusu olduğunu farkında değilsiniz sanırım :44:

Bi de guzel azarlamis:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hele şu msj beni benden aldı insanlara msj vermek.içinmi görevlendirildin kazen çok ayıp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…