Osman Bulutlar seneler önce yaptırdım işinde çok iyi ve kaliteli ürün kullanıyor ınstgramda var öyle reklam yapma ihtiyacı bile olmayan bir doktor çok memnun kaldımdudak dolgusu, jawline, çene dolgusu, botox işlemlerini yaptırdığınız ve memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir doktor varmı?
Tesekkurle.Osman Bulutlar seneler önce yaptırdım işinde çok iyi ve kaliteli ürün kullanıyor ınstgramda var öyle reklam yapma ihtiyacı bile olmayan bir doktor çok memnun kaldım
Ben de dudak dolgusu istiyorum aslında şimdi görüp baktım beğendim ben dudak dolgularını. Siz neden beğenmediniz siz hangi tarzda düşünüyorsunuz dudak dolgusunu? Bana da fikir olurTesekkurle.
Instagram da baktım, yaptığı dudaklar tarzım değil.
Başka yokmu acaba
Ben russian lips tarzı istiyorum, daha dolgun.Ben de dudak dolgusu istiyorum aslında şimdi görüp baktım beğendim ben dudak dolgularını. Siz neden beğenmediniz siz hangi tarzda düşünüyorsunuz dudak dolgusunu? Bana da fikir olur
Ay onu da eklemiştim listeme afrodit dudak yapıyosu güzeldi. Neden şikayet etmişler acaba ne demişler?Ben russian lips tarzı istiyorum, daha dolgun.
Dr Nedim Yıldız'ın yaptigi dudaklar tam istedigim ama internette hakkinda kötü yorumlar gördüğüm için hayal kırıklığına uğradım
Internetten bak görürsün şikayetleriAy onu da eklemiştim listeme afrodit dudak yapıyosu güzeldi. Neden şikayet etmişler acaba ne demişler?
Ayy okudum şimdi. Dr elif çolak nasıl lipsqueenInternetten bak görürsün şikayetleri
dr.volkansonmez nasilBaktım profesyonel birine benziyor.
Bilgilendirici ve eğlenceli paylasimlari var ama Ben dudak dolgusu hakkinda yeteri kadar paylasim gormedim.
Fena degildr.volkansonmez nasil
Karar verebildiniz mi hangi doktora gideceksinizFena degil
Yurtdisindanim, Türkiyeye gittigimde bunuda yaptirayim diyordum ama galiba, dolgulari burda yaptiracagimKarar verebildiniz mi hangi doktora gideceksiniz
Dolgu yapmiyorDrkaracabasaran instagramda aratıp bakabilirsinizüzerine yok .
Yooo yapılıyor hatta dudak dolgusu fiyatını da söyleyeyim 4500 TLDolgu yapmiyor
Bişey eklememiş amaYooo yapılıyor hatta dudak dolgusu fiyatını da söyleyeyim 4500 TL
Eklememiş olabilir çünkü onun için çerezlik işlemlerBişey eklememiş ama
Tamam teşekkürlerEklememiş olabilir çünkü onun için çerezlik işlemler
Genelde daha ayrıntılı daha büyük işlemler yapıyor, arada paylaşıyor dolgularını da gayet başarılı .
Arayıp görüşüp bir kaç işlem için örnek görmek istediğinizi söyleyeblrsnz. Yardımcı olurlar