• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu Ve Göz Altı Işık Dolgusu?

arzuhalim753

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
367
168
53
33
Kızlar Önümüzdeki hafta Dudak ve göz altı ışık dolgusu yaptırcam önerileriniz nelerdir ben bir kaç dr arştırdım sizce hangisi olmalı
Mehmet Akgün ?
Ferruh Bingul ?
Buket Yıldırım ?
Mustafa Karataş

Alparslan Topçu. Nişantaşın da kliniği. incele ve gör. en son teknoloji. dünya iyisi doktor.

Kızlar Önümüzdeki hafta Dudak ve göz altı ışık dolgusu yaptırcam önerileriniz nelerdir ben bir kaç dr arştırdım sizce hangisi olmalı
Mehmet Akgün ?
Ferruh Bingul ?
Buket Yıldırım ?
Mustafa Karataş

Yaptırdınmı bilmiyorum ama bence Mehmet Akgün canım geçen hafta dolgumu yaptırdım bi kaç kişinin burdaki tavsiyeleriyle anlatılanları doğruladı Mehmet Bey bu işte iyi olduğunu kanıtladı benim düşüncem bu yönde gene de sen bilirsin canım

Mehmet Akgün ?
Ferruh Bingul ?
Buket Yıldırım ?
Mustafa Karataş

Mehmet akgün plastik cerrah değil. Bildiğin pratisyen ama medikal estetik eğitimi almış. Bana sorarsan plastik cerraha yaptırman daha doğru olur. Diğer isimleri bilmediğimden yardımcı olamıyorum. Mehmet akgünün fiyatları uygun diye duymuştum sanırım bu yüzden çok tercih ediliyor.

Ben de çeneme dolgu işlemi yaptırdım
. İşlemi mehmet akgün gerçekleştirdi. 3 ay oldu sanırım yapılan işlemden oldukça memnun kaldım.. Aklınızda sorular varsa mehmet bey cevaplayacaktir.. değişimin fotoğrafını paylaşayım sizede fikir olsun ..

Eklentiler

• PhotoGrid_1446747346559.jpg
    PhotoGrid_1446747346559.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 1.226
Mehmet akgün plastik cerrah değil. Bildiğin pratisyen ama medikal estetik eğitimi almış. Bana sorarsan plastik cerraha yaptırman daha doğru olur. Diğer isimleri bilmediğimden yardımcı olamıyorum. Mehmet akgünün fiyatları uygun diye duymuştum sanırım bu yüzden çok tercih ediliyor.

Sadece uygunluğundan dolayı değildir canım diğer doktorlar hakkında duyumlar aldım ama okadar ismi geçmemiş doktor varki kafası karışıyor insanın ama Mehmet Akgün'e randevu aldım gidicem.

Ben de çeneme dolgu işlemi yaptırdım
. İşlemi mehmet akgün gerçekleştirdi. 3 ay oldu sanırım yapılan işlemden oldukça memnun kaldım.. Aklınızda sorular varsa mehmet bey cevaplayacaktir.. değişimin fotoğrafını paylaşayım sizede fikir olsun ..
Hayırlı olsun canım gayet güzel olmuş Bende Mehmet Akgün'e gidicem görüştük randevumu aldım Pazartesi yaptırcam hayırlısıyla :)

Yaptırdınmı bilmiyorum ama bence Mehmet Akgün canım geçen hafta dolgumu yaptırdım bi kaç kişinin burdaki tavsiyeleriyle anlatılanları doğruladı Mehmet Bey bu işte iyi olduğunu kanıtladı benim düşüncem bu yönde gene de sen bilirsin canım
Canım bu pazartesiye randevu aldım sonuçları burdan yayınlarım :)

Sadece uygunluğundan dolayı değildir canım diğer doktorlar hakkında duyumlar aldım ama okadar ismi geçmemiş doktor varki kafası karışıyor insanın ama Mehmet Akgün'e randevu aldım gidicem.
Mehmet akgün hakkında bu kadar isim geçmesi de benim burnuma biraz reklam kokusu gibi geliyor açıkcası :)) çok daha ünlü doktorlar varken bikaç kişi sürekli mehmet akgün diyor. Biraz düşünmek gerek bu konuda. Söylemeyecektim ama söyleyeyim. Mehmet akgüne ben ve annem de dolgu yaptırdık. Annem hiç memnun değil. Şuan şehir dışında olduğu için müdehale ettiremiyor ama döndüğünde erittirecek dolguları. Ben de ne çok memnunum ne de memnun değilim. Annem gibi sıkıntı yaşamadım ama çok da başarılı gibi durmuyor :)

Ben ünlü bir dr a yaptirdim
Baska bi dr ada yaptirabilirmişim diyorum
(Isik dolgusu )
Eh iste fena olmuyor cokta farkedilmiyor .2.gunumdeyim ;)

Ben ünlü bir dr a yaptirdim
Baska bi dr ada yaptirabilirmişim diyorum
(Isik dolgusu )
Eh iste fena olmuyor cokta farkedilmiyor .2.gunumdeyim :KK66:
Benim 1 ay oldu çukurluklar aynen geri geldi. 12 ayı geçtim 2 ay kalsaydı bari :/

Dudak dolgusu konusunda kesinlikle herhangi bir doktora yaptırmam. Mutlaka barış çakır olacak gerçekten harikalar yaratıyor!

Mehmet akgün hakkında bu kadar isim geçmesi de benim burnuma biraz reklam kokusu gibi geliyor açıkcası :)) çok daha ünlü doktorlar varken bikaç kişi sürekli mehmet akgün diyor. Biraz düşünmek gerek bu konuda. Söylemeyecektim ama söyleyeyim. Mehmet akgüne ben ve annem de dolgu yaptırdık. Annem hiç memnun değil. Şuan şehir dışında olduğu için müdehale ettiremiyor ama döndüğünde erittirecek dolguları. Ben de ne çok memnunum ne de memnun değilim. Annem gibi sıkıntı yaşamadım ama çok da başarılı gibi durmuyor :)
Bu senin görüşündür saygı duyarım reklam kokuyor demişsin sende doktor önermişsin napcaz herneyse öncesi ve sonrası olarak yüklerim hep beraber sonuçlara bakarız

Bu senin görüşündür saygı duyarım reklam kokuyor demişsin sende doktor önermişsin napcaz herneyse öncesi ve sonrası olarak yüklerim hep beraber sonuçlara bakarız
Atak yapmanıza gerek yoktu fikir almak için sormuşsunuz ya ona istinaden yazdım ;) ha fikir istemiyorum diyorsanız açın bi ilk mesajınızı okuyun.

Benim verdiğim ismin reklama ihtiyacı yok zaten istanbulun en ünlü plastik cerrahlarından biri.

bende mersinde neva estetikte yaptırdım..doktorum abartılı işlemden kaçınıyor saldırmıyor şunuda yapalım bunuda yapalım diye..sonuçlar muhteşem

Back