• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu faciam

Liplift operasyonu daha güzel geliyor bana fırsatım olursa yaptırırım. Benim de üst dudak bir tık ince

Liplift operasyonu daha güzel geliyor bana fırsatım olursa yaptırırım. Benim de üst dudak bir tık ince
Lipliftte bazılarının burun altında çok fena iz kalıyor belki görmüşsündür. O açıdan riskli. Bazılarının vücudu kötü iz bırakmaya daha meyilli. Bence en güzeli dudak dolgusu, bibinin dediği gibi düzenli bir şekilde yaptırınca dudakta uzun süre kalıyor

Lipliftte bazılarının burun altında çok fena iz kalıyor belki görmüşsündür. O açıdan riskli. Bazılarının vücudu kötü iz bırakmaya daha meyilli. Bence en güzeli dudak dolgusu, bibinin dediği gibi düzenli bir şekilde yaptırınca dudakta uzun süre kalıyor
Ya zaten simdi bende de var kaç senedir evet dolgu olduğu belli ama anlattiklari gibi değil herkes kime yaptirdiğimi soruyor ki benim hiç üst dudağimda yoktu yapanla alakali birazda valla ben çok memnunum dudaklarimdan çok kötü duruyor şu bu hikaye

Ya zaten simdi bende de var kaç senedir evet dolgu olduğu belli ama anlattiklari gibi değil herkes kime yaptirdiğimi soruyor ki benim hiç üst dudağimda yoktu yapanla alakali birazda valla ben çok memnunum dudaklarimdan çok kötü duruyor şu bu hikaye
Evet katılıyorum zaten benim dudak yapım baya ince ve ince dudağa yapılınca yakışıyor. Ve kalın dudak genç gösterir derler buna da çok katılıyorum

Evet katılıyorum zaten benim dudak yapım baya ince ve ince dudağa yapılınca yakışıyor. Ve kalın dudak genç gösterir derler buna da çok katılıyorum
Kesinlikle atayim bak şok ol :70: kaş ve dudak :)

Eklentiler

• 20250209_205254.jpg
    20250209_205254.jpg
    148,4 KB · Görüntüleme: 50
Kesinlikle atayim bak şok ol :70: kaş ve dudak :)
Stilin gerçekten harika olmuş bayıldım🤩 bence her kadının kendine yakışan bir tarzı vardır onu bulmak lazım. Sen bulmuşsun harika görünüyorsun 😍 Ve seninle alakalı hep düşündüğüm şey, seni olduğundan da güzel gösteren şey özgüvenin. Özgüvenli kadının enerjisi bambaşka oluyorrr

Benim cilt çok hassas bende o sorun olabilir.. böyle devam o zaman desene :/

ya ben 1 ay önce juvederm yaptırdım ve puf artık yok gibi dkdkdk erisin yüzüme yapışıp kalmasın diye bunu seçip paraları döktük ama havaya uçtu sanırım

Back