• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu faciam

Nisan Ayhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
105
33
98
26
Merhabalar herkese 1 hafta önce dudak dolgusu yaptırdım 0.4 ml sadece üst dudağa koyuldu 5 ay önceden kalma biraz daha dolgu vardı zaten onun üstüne yapıldı ama beni rahatsız etti m kısmı çok şiş duruyor aslında çok da yaptırmıyorum ama bıyık kısmım şişti yani o yüzden gözüme geliyo çok moralim çok bozuldu bu dolgu daha oturucak normal bir şekil alır mı biraz erimesini istiyorum

Bıyık kısmı şişiyorsa uygulama tekniği yanlışmış. Birdaha o yerde yaptırmayın

Merhabalar herkese 1 hafta önce dudak dolgusu yaptırdım 0.4 ml sadece üst dudağa koyuldu 5 ay önceden kalma biraz daha dolgu vardı zaten onun üstüne yapıldı ama beni rahatsız etti m kısmı çok şiş duruyor aslında çok da yaptırmıyorum ama bıyık kısmım şişti yani o yüzden gözüme geliyo çok moralim çok bozuldu bu dolgu daha oturucak normal bir şekil alır mı biraz erimesini istiyorum
Yok değil bıyık kısmına oturması yanlış uygulama

Bir dermatologa gidip gorunceksiniz, baska ne olabilir. Dolgu maddesini yanlis uygulamislar muhtemelen, ust taraflara da tasmis gitmis iltihap yaratmadan bir doktora gorunun acilen.

Dudak dolgusu en hızlı eriyen dolgu canınızı sıkmayın. Ben de düzenli dudak dolgusu yaptırıyorum.

Benim de üst dudak çok ince alt dudak normal, istediğim dolgunlukta. Dudak dolgusu yaptırmak isterim ama güvenilir birisi lazım. Umarım şişkinlik geçer, geçmiş olsun 🌸

Ben dolguyu sevmiyorum artık dudakta zamanla yok olmasi parayı havaya savuruyor fikrine getirdi beni sanırım.Kalici implant nasıl fikir bı kaç yaptıran var ben çok beğendim hem dolguya göre daha doğal duruyor hemde yok olmayacak .Tabi pek onermezler heralde bunu çünkü sürekli dolgu yaptırmaya gerek kalmıyor .Ve Ömürboyu kalıcı yani her seferinde para ödemiyorsun.

Ve yok farkediliyor yok hissediliyor da palavra dudak implantinda ben ikna oldum şahsen daha büyük ve daha çıkık duruyor dudak ve kesinlikle yeni gören doğal sanıyor Ay ne bileyim dolgu dudak için ev kirası gibi öde öde yenile kalıcı olan implant ev sahibi olmak evi almak gibi 😂Fikir olarak böyle düşünüyorum

Ben dolguyu sevmiyorum artık dudakta zamanla yok olmasi parayı havaya savuruyor fikrine getirdi beni sanırım.Kalici implant nasıl fikir bı kaç yaptıran var ben çok beğendim hem dolguya göre daha doğal duruyor hemde yok olmayacak .Tabi pek onermezler heralde bunu çünkü sürekli dolgu yaptırmaya gerek kalmıyor .Ve Ömürboyu kalıcı yani her seferinde para ödemiyorsun.
Birkaç işlemden sonra dudakta erimiyor ben en son 2 sene oldu yaptirali oldugu gibi duruyor kalıcı birşey düşünmezdim ben

Tercih tabi kişi kendi bilir erimiyorsa süper bende meraktan bir kez denedim bir daha hayır istemiyorum sonucu beğenmedim ne bileyim .Kalıcı yaptiranlari gördüm hoşuma gitti. Ben düşünmüyorum tabi de yakışana yakışıyor kimisi afedersiniz balon balığı gibi dolanıyor ortada yani komik duruyor.Cok şiş kalıyor surat küçük. çene küçük dudak kocamaan arı sokmuş gibi falan.Ama yakışana yakışıyor i manada abartilmadigi sürece hoş bence .Fikir beni bağlar tabiki

Back