Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, dudaklarım çok çatlıyor ve kuruluk sorunu var. Soyuluyor kanatıyorum bazen. Gittiğim yerde sadece niveanın dudak nemlendiricileri ve neutrogena markası var. Bu durumlara karşı siz ne kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz?
bende de vardı aynı sorun neredeyse bütün dudak nemlendiricilerini kullandım. çoğu dudağımda ıslak his bırakıyordu rahatsız ediciydi o durum da. en son oriflame'dan bir lip balm aldım yatarken ve ruj sürmeden önce kullanıyorum şimdilik memnunum ıslak his bırakmıyor ve dudağımı toparladı büyük ölçüde. diğerlerinden memnun kalmazsanız aklınızda bulunsun :)
Kullandığım ilaçtan dolayı dudaklarım acayip kuruyor. Yatmadan nemlendirici sürdüğüm halde bazı sabahlar yarılmış oluyor gerçekten çok sinirimi bozuyor. İsokeilit Plus, Blistex Med plus, Vazelin, Bal hepsini denedim ama kuruluktan kurtulamıyorum ( Bu kesinlikle sorununu çözecek dediğiniz yöntemleriniz var mı?
Bendede kış ayı geldiğinde sık sık bu sorun oluyordu farmasinin minicik bir kutuda kremi mini lip butter bunu kullanmaya başladım valla çantamdam hiç eksik etmiyorum ilk sürdügümde bir yanma hissi gibi bir şey oluyor fakat sonra kuruluk hemen ksyboluyor