- 16 Nisan 2011
- 662
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, dudaklarım çok çatlıyor ve kuruluk sorunu var. Soyuluyor kanatıyorum bazen. Gittiğim yerde sadece niveanın dudak nemlendiricileri ve neutrogena markası var. Bu durumlara karşı siz ne kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz?
ruj sürüyorum hergün hemen hemen ama o da kalıcı değil anında gidiyor bana kupkuru çatlamış dudaklar kalıyor :) niveanın birsürü çeşidi var biliyorsunuz onları görünce kafam karıştı almadım kullananlar bilir sorayım öyle alırım dedim
Teşekkür ederim. O kremin iki çeşidi vardı galiba biri sarı biri mavi kabı olan bunlar fark ediyor mu etki olarakHametan Pomad sür yatmadan. Sabah uyanınca bana teşekkür edeceksin
Kapağı mavi olan evetkapağı mavi mi orginal care yazıyor bide yeşil vardı birsürü dizmişler baktım öyle
tamam teşekkür ederim :)Kapağı mavi olan evet
Canim blistex med plus tavsiye ederim. Kesinlikle çok etkili. Sivilce tedavisi görenlerin dudakları resmen paramparça olur, belki fark etmişsindir. Ben blistex kullandım, inan dudaklarım hiç öyle kötü olmadı.Merhaba, dudaklarım çok çatlıyor ve kuruluk sorunu var. Soyuluyor kanatıyorum bazen. Gittiğim yerde sadece niveanın dudak nemlendiricileri ve neutrogena markası var. Bu durumlara karşı siz ne kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz?
çok teşekkür ederim gittiğim yerde blistex yoktu sadece Nivea neutrogena var eczanede falan varsa sorarım biCanim blistex med plus tavsiye ederim. Kesinlikle çok etkili. Sivilce tedavisi görenlerin dudakları resmen paramparça olur, belki fark etmişsindir. Ben blistex kullandım, inan dudaklarım hiç öyle kötü olmadı.
Eczanelerde var canım. Dediğimi yap, kesinlikle memnun kalacaksın eminim.çok teşekkür ederim gittiğim yerde blistex yoktu sadece Nivea neutrogena var eczanede falan varsa sorarım bi
Mavi kutuTeşekkür ederim. O kremin iki çeşidi vardı galiba biri sarı biri mavi kabı olan bunlar fark ediyor mu etki olarak
Kesinlikle blistex diyorum, başka da birşey demem. Sivilce tedavisi görenlerin dudakları paramparça yara bere olurken, benim de aynı tedaviyi gördüğüm hiç anlaşılmıyordu inan.ay benım de dudaklarım kabuk kabuk bıseyde kullanamıyrum tadı kokusu mıdemı bulandırıyr
Kesinlikle blistex diyorum, başka da birşey demem. Sivilce tedavisi görenlerin dudakları paramparça yara bere olurken, benim de aynı tedaviyi gördüğüm hiç anlaşılmıyordu inan.
Merhaba, dudaklarım çok çatlıyor ve kuruluk sorunu var. Soyuluyor kanatıyorum bazen. Gittiğim yerde sadece niveanın dudak nemlendiricileri ve neutrogena markası var. Bu durumlara karşı siz ne kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz?
Ruj gibi ambalajlı. Normal dudak kremleri kıvamında. Koku olarak cok hatırlamıyorum, ama sanki ferah birşeydi.Krem gıbı bısey mı? Yoksa melhem gıbı mı? alayım bende bır deneyeyım madem tesekkur ederım :) bırde kokusu var mı?