Cilt Bakımı Ürünleri Dudak çatlaması kuruluk!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
Merhaba, dudaklarım çok çatlıyor ve kuruluk sorunu var. Soyuluyor kanatıyorum bazen. Gittiğim yerde sadece niveanın dudak nemlendiricileri ve neutrogena markası var. Bu durumlara karşı siz ne kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz?

Merhaba, dudaklarım çok çatlıyor ve kuruluk sorunu var. Soyuluyor kanatıyorum bazen. Gittiğim yerde sadece niveanın dudak nemlendiricileri ve neutrogena markası var. Bu durumlara karşı siz ne kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz?

Bende de aynı sorun var. Ben herşeyi denedim şimdi nivea benlendirici var ama tadına sinir olduğum için süremiyorum. En son bitane ruj almıştım o ruju sürdüğümde dudaklarım resmen toparlanıyor. Bende dudaklarım çatladıkça evde bile sürmeye başladım. Genelde ruj en iyisidir ten rengi ruj sürebilirsiniz..

ruj sürüyorum hergün hemen hemen ama o da kalıcı değil anında gidiyor bana kupkuru çatlamış dudaklar kalıyor :) niveanın birsürü çeşidi var biliyorsunuz onları görünce kafam karıştı almadım kullananlar bilir sorayım öyle alırım dedim

ruj sürüyorum hergün hemen hemen ama o da kalıcı değil anında gidiyor bana kupkuru çatlamış dudaklar kalıyor :) niveanın birsürü çeşidi var biliyorsunuz onları görünce kafam karıştı almadım kullananlar bilir sorayım öyle alırım dedim

Niveanın sade olan nemlendiricisi çok güzel..
onun dışında kullandıklarım pek işe yaramadı. Beyaz olanı seçin bence..

kapağı mavi mi orginal care yazıyor bide yeşil vardı birsürü dizmişler baktım öyle

Canim blistex med plus tavsiye ederim. Kesinlikle çok etkili. Sivilce tedavisi görenlerin dudakları resmen paramparça olur, belki fark etmişsindir. Ben blistex kullandım, inan dudaklarım hiç öyle kötü olmadı.

Canim blistex med plus tavsiye ederim. Kesinlikle çok etkili. Sivilce tedavisi görenlerin dudakları resmen paramparça olur, belki fark etmişsindir. Ben blistex kullandım, inan dudaklarım hiç öyle kötü olmadı.
çok teşekkür ederim gittiğim yerde blistex yoktu sadece Nivea neutrogena var eczanede falan varsa sorarım bi

ay benım de dudaklarım kabuk kabuk bıseyde kullanamıyrum tadı kokusu mıdemı bulandırıyr :KK43:

Kesinlikle blistex diyorum, başka da birşey demem. Sivilce tedavisi görenlerin dudakları paramparça yara bere olurken, benim de aynı tedaviyi gördüğüm hiç anlaşılmıyordu inan.

Krem gıbı bısey mı? Yoksa melhem gıbı mı? alayım bende bır deneyeyım madem tesekkur ederım :) bırde kokusu var mı?

Kızımın da aynı sorunu var.
cildiye dr hamatem verdi bayağı iyi geldi onuda deneyebilirsin...
çinko eksikliği düşünülüyor bu durumda dedi biz baktirmadik ona da baktir istersen.
Geçmiş olsun.

X