• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Dudağımda uçuk çıkıyor..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
96
46
İstanbul
Kızlar dudağımda uçuk çıkıyor yeni farkettim..Zaten dudaklarım çatlamıştı ve acıyodu o yüzden uçuğun çıkışını farkedemedim..Daha tam çıkmış değil acıyor..Ve oğlumu

şapır şupur öptüm hep..
Gerçi 8 aylık oldu ama yinede içim rahat edemiyo yarın doktorunu arıcam ama içinizden bir bilgisi olan varmı???

Bu ara moda mıdır ne herkeste çıkıyo bende de çıktı çok fena hemde kaç gün oldu iyileşmedi :84:

Yoo ben bekarım ama bi arkadaşımda da uçuk çıktı mevsimden mi acaba rastlıyorum bu aralar.

Uçuk sandığım şey dudağımın çatlamasından oluşan kabartıymış..Aman Allahtan uçuk değilmiş..Gerçi ilk çıkarkende geçmezmiş..

Kızlar uçuk bi virüstür ve bazen hastalıktan bazen korkudan bazen de aşırı sıcak-soğuktan çıkabilir,

Ben çıktığını hissettiğim anda hemen kremini sürerim,çok kaşınır ağrır ama elinizi sürerseniz dağılır,

Vectavir ya da Zowirax diye iki kremi var,ikisi de çok etkili,iki üç günde hemen söndürüyo tavsiye ederim,geçmiş

olsun...
:34:

Back