Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bugün de fakelerle dolu güne uyandım. Tşk.
Bugün pazar herkes sevgili veya kocasıyla birlikte biraz nispet gibi oldu ammmaaaHanımlarrrrrrrr ayyy neredesiniz illa etiketleyelim mi
Ee olsun o kadar ben daha yolun başındayım daha fingirdicem çok işim varBugün pazar herkes sevgili veya kocasıyla birlikte biraz nispet gibi oldu ammmaaa
Don tabi ki git. Donsuz olmazEe olsun o kadar ben daha yolun başındayım daha fingirdicem çok işim var
Sizden akıl istiyorum
hoş dikkat çekici durayım ama okula da uysun yani
Beğenmedim.Bugün pazar herkes sevgili veya kocasıyla birlikte biraz nispet gibi oldu ammmaaa
Pazartesi ne var randevulaştınız mı?? Orayı kaçırdımmı yoksamGeri dönelim ya pazartesi ne giyeyim kızlar acil soruyorum bakın çok acilll
Donsuz gideyim ahahah
he artık aynı yolda değil miyiz heyecanıma ortak olmayacak mısınız küserim ki
Yok kız adamı görücem tahlil yaptırıcam hahah tokattan sonra çok şeyim kalmadıPazartesi ne var randevulaştınız mı?? Orayı kaçırdımmı yoksam
Ben olsam normal giyinir giderim ama bu erkek milleti benim icimi öldürdü sen bana bakmaGeri dönelim ya pazartesi ne giyeyim kızlar acil soruyorum bakın çok acilll
Donsuz gideyim ahahah
he artık aynı yolda değil miyiz heyecanıma ortak olmayacak mısınız küserim ki
Belki sevişirim donları? Sen donsuz da gidebilirsin güvenemedim ben sanaBen olsam normal giyinir giderim ama bu erkek milleti benim icimi öldürdü sen bana bakma
Belki sevisirim donlarim cekmecede eskidi.Belki sevişirim donları? Sen donsuz da gidebilirsin güvenemedim ben sana
Hee o zaman duruma göre düğmeleri açılabilen kırmızı veya siyah parlak bir gömlek tercih edebilirsin. Altına da uçuş uçuş bir mini. Yine yapışmazsa sen ona yapışYok kız adamı görücem tahlil yaptırıcam hahah tokattan sonra çok şeyim kalmadı
Orada artık yakalarım
Aha bir tane bekar dahaBeğenmedim.