Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman başlıyorum.Burada banlanmaktan nasır tutmuş ablaların varken seni yem etmeyiz çekirge. Geç arkama, seni ve bızırını korurum.
o zaman başlıyorum.
bızır bızır bızır.
Camoon Venüs tepesi varken şeytan memsini kim kullanırkiŞeytan memesi diyorlarmış bi de
olsun hem bızırsız boşalamıyorum ki ben.Üç kere söylersen boşalırsın yabma ahahsjsjjs.
Afroamerikan kulturu peki?
Bu seviyede tutmak lazım muhabbetiHanımlar sohbetiniz bol olsun, seviye şahane
Konu buraya gelmese şaşardım.
Tabii büyüklerimizi anmak gerek hep.
Ee konu uzun.Konu buraya gelmese şaşardım.
Tabii büyüklerimizi anmak gerek hep.
Bu konuyu enine boyuna konuşmalıyız.Ee konu uzun.
Öyle bi başlık olmuş ki.Hanımlar merhaba uzun zamandan beri konu açmıyordum
Bu dönem stajını yaptığım bölümde bir asistanla tabiri caizse bakışıyoruz
Tabii aynı okulda olmamız ve aynı zamanda derslerime girmesi aklımı karıştırıyordu ve bundan dolayı da kendimi çekmiştim
Fakat öncesinde baya bir flörtöz davrandım güzel giyinmeler göz süzmeler direkt adıyla seslenmeler, her fırsatta yanındaolmalar,sonra tabi aklımı karıştıran durumlar vardı yazdığım gibi.
Aramızda libido savaşları vardı
abi ayağı çekiyordum
Neyse bir gün doktor odasında bir hastanın sonuçlarına bakmam gerekti ay adam oracıkta sıkıştırıp dudağıma yapıştı ben de şokla tokadı yapıştırdım
tokadı yapıştırdım ama aklımda kalmadı değil
Böyle itip çekme durumlarına bayılıyorum
Libidom ve etik arasında kaldım
Hadi hayırlısı ne yapayım? Gidip tamamlayamadığımız öpücüğü mü tamamlayayım yoksa ne yapayım? bir yandan flörtöz davranıp geride kalmak da hoşuma gidiyor
tabi gelip bir anda öpmeyi de adlandıramadım yanii bilemedim ne bu hem de terbiyesizce
Bilemiyorum bence cok girmeyelim bu konuya. Korktum ben biraz.Bu konuyu enine boyuna konuşmalıyız.
Eninden mi boyundan mı?Bilemiyorum bence cok girmeyelim bu konuya. Korktum ben biraz.
Pislik derken ne dediğinizi anlayamadım dudağıma yapışması mı pisliklik?Öyle bi başlık olmuş ki.
Keneden pislikten filan bahseder gibi
Ama tam isabet olmuş bence de pislik.
Tabi ki .sizin izniniz olmadan taciz gbi olmuş gurur kiriciPislik derken ne dediğinizi anlayamadım dudağıma yapışması mı pisliklik?
Zaten fingirdiyordum ben öyle de açık biriyim fakat aklım karışıktı ki baya yakındık 1 km öteden gelip yapışmadıTabi ki .sizin izniniz olmadan taciz gbi olmuş gurur kirici