- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuregim dayanmaz vander bebisim. Genc degilim artik ben ahshsEninden mi boyundan mı?
Klitorisi enine boyuna konuştuk mesela bir de enine boyuna uzun şeyleri konuştuğumuzu düşün..
Onemli olan islevi bence
Herkesin klitorisine kimse karisamaz
Enine mi yapma düşer bayılırım.Bu konuyu enine boyuna konuşmalıyız.
Enine mi yapma düşer bayılırım.
Klitorisin yerinden sonra enine olanı da öğrenmek çok ağır gelecek bana
Hoççağalın gidiyom ben.Bunu çaylarımızı içerken konuşsak aslında daha hoş olur. Cnm Lyanna Mormont Ajda bardağında mı içmeyi seviyordun sen?
Meğer o ponçiğe ne steteskoplar sığdırmışsın senHoççağalın gidiyom ben.
Poncik yuregim artik bunu kaldiramayacak.
F..ck mu demek istedi acaba +18 deyince aklına direk o geldiyse demekAllahım bir de milletin sen fake sin bak 2018 yılında 2. Sınıfım yazmışsım şimdi bana küçük sınıfım diyorsun hahah hezeyanıyla uğraşıyorum
çıldırıcam haha yardımcı olmak zorunda mıyım?
bir de dolambaçlı yol kullanmasına hasta oldum
hayır bir insana fake misin diye sorulmaz komik ya cidden komik
Sınıfta kaldım belki hahah
konuya direkt yazın rica ediyorum
Hayır yahu neyse cidden diyorum aman ay sen tıp okumuyorsun bilmem ne olayını yapacak olan konuya yazsınF..ck mu demek istedi acaba +18 deyince aklına direk o geldiyse demek
özelden böyle yazan mı oldu?Hayır yahu neyse cidden diyorum aman ay sen tıp okumuyorsun bilmem ne olayını yapacak olan konuya yazsın
Çok basit bir durum hani bu
Oldu hala o kişiyleyim cidden yoruldum seneye güya mezun oluyormuşum doktor oluyormuşumözelden böyle yazan mı oldu?
Hayır feyksen de feyksin yani öfAllahım bir de milletin sen fake sin bak 2018 yılında 2. Sınıfım yazmışsım şimdi bana küçük sınıfım diyorsun hahah hezeyanıyla uğraşıyorum
çıldırıcam haha yardımcı olmak zorunda mıyım?
bir de dolambaçlı yol kullanmasına hasta oldum
hayır bir insana fake misin diye sorulmaz komik ya cidden komik
Sınıfta kaldım belki hahah
konuya direkt yazın rica ediyorum
Niye cevap veriyorsun acaba?Oldu hala o kişiyleyim cidden yoruldum seneye güya mezun oluyormuşum doktor oluyormuşum
nasıl yardım edemiyorum konu bu mesela
Şimdi gecenin şu saati neden bu?
Ya sorun şu fake olduğunu düşündüğün bir kişiyle konuşara sonuca ulaşamazsınHayır feyksen de feyksin yani öf
Kudra siğille alakalı konu açmışım tıp oluyan biri neden açsınmış kafayi yavaş yavaş yiyeceğim sanırımNiye cevap veriyorsun acaba?
Cevap vermen hata. Fake olduğunu söyle geç ne uğraşıyorsun? Kimmiş o ayrıca?Ya sorun şu fake olduğunu düşündüğün bir kişiyle konuşara sonuca ulaşamazsın
Kudra siğille alakalı konu açmışım tıp oluyan biri neden açsınmış kafayi yavaş yavaş yiyeceğim sanırım
Sınıfta kaldığımı da kabul etmiyor ahahah o kadar da hani dürüstüm
Ay o bende kalsın yahu öyle biri değilimCevap vermen hata. Fake olduğunu söyle geç ne uğraşıyorsun? Kimmiş o ayrıca?