• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudağım yamuk:(Özgüvensizleştim.

Senin yaslarindayken aynaya baktigimda sadece burnumu gorurdum. Niye burnum anneminki gibi degil diye uzulurdum. Hatta densiz sinif arkadaslarimdan karga burun diye dalga gecmeye calisanlar olmustu. Zamanla geciyor. Insanin yasi gectikce yuz sekli daha bir oturuyor. Ergenlikteki yuz hatlarinin yuvarlakligi gidince bence daha karizmatik oluyor. Gececek yani bu takilmalarin. Bence gayet tatli bir genc kizsin

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Ya delirmiş olmalısın bende cidden yamuk birşey felan bekliyorum hiç yamukluk vs yok gencecik kızsın dert etme dudağında birşey yok :)

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
vayyy sen buna yamuk diyorsan biz harbiden yamukmuşuz ne diyim :))) Çok güzelsin şekerimmm

Back
X