Dudağım yamuk:(Özgüvensizleştim.

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Ya ablalarım çok üzgünüm. Ben hep kendimi aynada gördüğüm gibi zannaediyordum. Ama öğrendim ki insanlar bizi ön kameradaki yansıyan halimizle görüyorlarmış. Ve benim yüzüm aşırı asimetrik. Gözlerimde de biraz var o sorun değil küçük çünkü ama dudağım yamuk bildiğin.

Ben kendimle dalga geçerdim eskiden kamerada yamuk çıkıyor diye. İnsanlar aynadaki gibi görüyo sanırdım. Meğerse insanlar öyle görmüyorlarmış. Ya o kadar özgüvenim düştü ki. Bu arada 17 yaşındayım. Konuştuğum bir çocuk var ve o çok yakışıklı onla konuşmak bile istemiyorum tersliyorum bana yazmasın diye. Çünkü o gerçekten mükemmel ama ben kendimi sandığım gibi değilmişim. Napıcam ben. Çevremdekiler fark edilmiyor diyorlar ama ne bileyim... Şimdiye kadar kimseden duymadım zaten dudağın yamuk tarzında bişi.. Ama kendim fark ettim işte su götürmez gerçek cidden dudağım bir tarafa doğru eğriliyor. :'((

Ya ablalarım çok üzgünüm. Ben hep kendimi aynada gördüğüm gibi zannaediyordum. Ama öğrendim ki insanlar bizi ön kameradaki yansıyan halimizle görüyorlarmış. Ve benim yüzüm aşırı asimetrik. Gözlerimde de biraz var o sorun değil küçük çünkü ama dudağım yamuk bildiğin.

Ben kendimle dalga geçerdim eskiden kamerada yamuk çıkıyor diye. İnsanlar aynadaki gibi görüyo sanırdım. Meğerse insanlar öyle görmüyorlarmış. Ya o kadar özgüvenim düştü ki. Bu arada 17 yaşındayım. Konuştuğum bir çocuk var ve o çok yakışıklı onla konuşmak bile istemiyorum tersliyorum bana yazmasın diye. Çünkü o gerçekten mükemmel ama ben kendimi sandığım gibi değilmişim. Napıcam ben. Çevremdekiler fark edilmiyor diyorlar ama ne bileyim... Şimdiye kadar kimseden duymadım zaten dudağın yamuk tarzında bişi.. Ama kendim fark ettim işte su götürmez gerçek cidden dudağım bir tarafa doğru eğriliyor. :'((
belkide en çekici yerin orasıdır:)

Elin ayagin tutuyo mu
rahat nefes alabiliyo musun
Birilerine muhtac misin sukret o kendinde kusur gorduklerin belki de seni diger insanlardan ayiran ozelliklerindir kendinle barisik ol gozleri gormeyen duymayan minicik yasta ne hastaliklarla ugrasanlar var şükret hemde her anina

Hiç te ön kameradaki gibi görünmüyor kimse. O kameralar yamultuyor, inan bana. Not: dişi yamuk abla

Suratımız zaten asimetrik. Bir gözümüzün büyüklüğü diğeriyle aynı bile değil. Ayrıca ne demek o çocuk çok yakışıklı beni terslemesin diye yazmak istemiyorum. Zaten böyle sığ biriyse yemişim onun yakışıklılığını.
Bakımlı, temiz olduktan sonra ağzına burnuna bu kadar takma. Gerçekten özgüven sorunu yapacak kadarsa estetik olabilirsin ama sanmıyorum kötü olduğunu. Sen kendini okuyarak geliştir, spor yap fit ol. Bence doğal yüz güzelliğindense fit bir vücut her zaman daha önde gelir çünkü çalışarak kazanılmış bir şey.

Evet maalesef ön kameradaki gibi. Yani aslında insanların bizi nasıl gördüğünü hiçbir zaman tam anlamıyla bilemeyiz bu korkutucu ama ön kameranın yansıttığı o şekil gerçeğe en yakın hali. Aynada simetrimizi görüyoruz. Ya ama çoğu kişide ufak bir oynama olurken ben cidden apayrı birisiyim bakın ciddi diyorum ya ben kiöim kendimi tanıyamadım resmen. Her yerim yamukmuş.

:( bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:( bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam

Eklentiler

• IMG_20181215_140115_567.webp
    IMG_20181215_140115_567.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 1.335
Evet maalesef ön kameradaki gibi. Yani aslında insanların bizi nasıl gördüğünü hiçbir zaman tam anlamıyla bilemeyiz bu korkutucu ama ön kameranın yansıttığı o şekil gerçeğe en yakın hali. Aynada simetrimizi görüyoruz. Ya ama çoğu kişide ufak bir oynama olurken ben cidden apayrı birisiyim bakın ciddi diyorum ya ben kiöim kendimi tanıyamadım resmen. Her yerim yamukmuş.
Bende ön kamerada kendi çektiğim fotoğraflarda wowwwken birisi benim fotoğrafımı çektiğinde bu kim ben olamam diye düşündüğüm oluyor. Ama kendimi beğeniyorum ve bir başkasının onayına ihtiyaç duymuyorum. Öyle hemen ha deyince olacak bir süreç değil ama kendinde beğendiğin noktaları öne çıkart, geri kalanıyla beraber “kusurlarını” da beğenirsin.

Amaaaaannn bu mu yamukkk. Böyle dedikten sonra yamulursan bilmem. Süper görünüyorsun

ah çok tesekkür ederim ya..ama hani cidden yıllardır bu halimle dalga geçip iyiki kimse beni böyle görmüyor diye düşündükten sonra dışarıdan böyle göründüğümü fark etmem:/ cidden üzücü oldu ya..bakıyorum insanlar nasıl simetrik ya. çeviriyorum fotolarını hiçbir şey yok. benim doğumum da biraz sıkıntılı olmuş zate,bu olay da doğum anormalisi diye geçiyor ve herkeste olmazmış:işsiz:biraz özel hissettim evet ama keşke güzel bişi olaydı ya :D

bende resimden önce dudakları yana kaymış birini bekliyordum ilahi yani.

Allah başka dert vermesin

tamam ama bu resimde cidden pek belli değil..aşırı belli olanı buraya koyamam cidden özgüvensizim:/ ve benim taktığım nokta ben insanlar beni aynadaki gibi görüyor sanıyordum. ama bir sürü kusurum varmış ve herkes de beni böyle görüyor:( sevdiğim çocuğa artık yazmıyorum bile ters ters konuşuyorum uzak dursun benden çünkü fark edince o da uzaklaşacak

Back
X