Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ducray anaphase şampuanın faydası var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mavimenekse

Çok şükür kavuştum
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
2.690
196
373
arkadaşlar saçım bir süredir çok dökülüyor cildiyeci bana anphase şampuan verdi aranızda kullanan var mı? dökülmeyi durdurdu mu? cevap yazarsanız sevinirm ben bu hafta aldım kullanmaya başladım.

ben kullandım 3-4 kutu.. pek bir faydası olmadı , ama benim saç dökülmem pco kaynaklı, sen yinede bir dene belki faydasını görürsün cnaım

ikinci kutuya başladım dökülme azaldı tararken dökülen saç daha az devam ediyorum bakalım

Bende kullandım şahsen hiç faydasını göremedim. saçları tüy tüy uçuşturuyor. zaten benim kafama bi yarayan şampuanı bulsam çiftetelli oynucam içimden gelerek döne döne :1ninca:

Ben de kullanıyorum,ben çok memnunum.Benim saçım ince telli ve yağlı, şampuanı kullanmaya başladıktan sonra saçımdaki o fazla yağı aldı. Doktor bana bu şampuanın yanında minoksil,B12 vit,folik asit ve çinko içeren bir ilaç önerdi.Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hepsini,dökülme azaldı,minik minik saçlar da çıkmaya başladı.

O vitaminler ayrı ayrı mı , yoksa tek bi ilaç mı? ismini öğrenebilir miyiz?

Gıymatlım ayrı ayrı ilaçlar.Inneov Densite çinko içeren bi ilaç,ayrıca benexol ve folbiol kullanıyorum...Bi günde nerdeyse bi avuç ilaç alıyorum

Teşekkür ederim canım. bende folbiol kullanıyorum bi ara b12 vitamini olarak apikobal kullandım mideme dokundu. benexol öyle bi rahatsızlık veriyor mu?

benim ikinci kutu bitiyor dökülme durdu devam ediyorum şimdilik memnunum banyodan sonra tararken glis sıvı kremi uçlara sürüyorum daha rahat taranıyor

saçım artık dökülmüyor

harika......... gecmis olsun. insallah sorun tekrarlamamistir. banada bugun yazdi. ayrica ducray kapsul ve sac losyonuda yazdi. bakalim devam edecegim. aslinda kullandigim vitaminle dokulmem durmustuda ben cogalmasi icin gitmistim.

harika......... gecmis olsun. insallah sorun tekrarlamamistir. banada bugun yazdi. ayrica ducray kapsul ve sac losyonuda yazdi. bakalim devam edecegim. aslinda kullandigim vitaminle dokulmem durmustuda ben cogalmasi icin gitmistim.

4 kutu kullandım faydasını gördüm tekrarlamadı sorunum
inşallah sende memnun kalırsın

peki arkadaşlar bu şampuanı normal şampuanınızı bırakıp mı kullanıyosunuz yoksa önce kendi şampuanınızla yıkayıp sonra bununla mı yıkıyosunuz nası oluyo?

Kullanmaya başladığınız dönemden itibaren sonuçları yazdığınız için teşekkür ederim. Bu şampuan hakkında olumlu yorumlar çok denemekte fayda var.

peki arkadaşlar bu şampuanı normal şampuanınızı bırakıp mı kullanıyosunuz yoksa önce kendi şampuanınızla yıkayıp sonra bununla mı yıkıyosunuz nası oluyo?

sadece bu şampuanı kullanıyorsun başka şampuan kullanmıyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…