Dublörün Dilemması-Murat MENTEŞ

Malice

WTF?!
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
116
Yer
Norveç
bi tavsiye de benden gelsin. bu kitabı 7 saatlik bir otobüs yolculuğunda bir saniye bile ara vermeden soluksuz okudum. zaten kalın bir kitap değil hemen bitiyor. ama şimdiye kadar okuduğum en eğlenceli ve etkileyici kitaplardan birisiydi. Türkçe öyle bir şekilde kullanılmış ki yazarın kullandığı bazı kelimeler sizde soğuk duş etkisi yapıyor. Hani bazen bi cümle okuyup kitabın arasına parmağınızı koyup düşünürsünüz ya, işte bu kitapta onu çok yapacaksınız eminim. Şiddetle tavsiye ediyorum ben 3 kere okudum. konusunu söylemeyim süprizi kaçar sengözlerimebaksanab

bi tavsiye de benden gelsin. bu kitabı 7 saatlik bir otobüs yolculuğunda bir saniye bile ara vermeden soluksuz okudum. zaten kalın bir kitap değil hemen bitiyor. ama şimdiye kadar okuduğum en eğlenceli ve etkileyici kitaplardan birisiydi. Türkçe öyle bir şekilde kullanılmış ki yazarın kullandığı bazı kelimeler sizde soğuk duş etkisi yapıyor. Hani bazen bi cümle okuyup kitabın arasına parmağınızı koyup düşünürsünüz ya, işte bu kitapta onu çok yapacaksınız eminim. Şiddetle tavsiye ediyorum ben 3 kere okudum. konusunu söylemeyim süprizi kaçar sengözlerimebaksanab

az önce bır arkadasın daha tavsıyesıyle elestırı arastırmasına gırdım ve suan kıtabı almaya karar verdıgım de gordum notunu sımdı netten alıp bu hafta okuyacagım ınsallah:kahve:

ay çok sevindim yaa inan bana neden daha önce almadım diye kızıcaksın kendine, bitirince yorumlarını benimle de paylaşırsan sevinirim vereliniortak

Çok iyi bir kitap. Murat Menteş'in farklı bir tarzı var ve bir çırpıda bitiyor gerçekten.

Murat Menteş'in en merak ettiğim kitabı, elimdeki kitabı bitirir bitirmez başlayacağım kitaba.

Back